Kisalföld logö

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -5°C | 0°C Még több cikk.

Sopron: Feltúrtuk!

Itt a nyári főszezon, sok sok turista a városban, ahol ilyenkor szükség van a zökkenőmentes közlekedésre. Természetesen Sopronban ilyenkor beindul az utak javítása.
A Várkerület jelenleg is fel van túrva hosszú szakaszon, félpályás útlezárásokkal találkozhatunk itt. Közlekedni néhol gyalog is nehézkes, nemhogy autóval.Csúcsforgalomban több utcában is áll a sor, türelmetlen autósok dudálnak, a buszok 10-15 perceket késnek.


Pár éve télen leaszfaltozták a Várkerületet, akkor hamar kátyúsodott. Most nyár közepén kezdték el. Jogos, talán most nem lesznek kátyúk...


Olvasóink írták

 • 17. bobo 2008. augusztus 07. 20:25
  „Ugyan már, ez egy titkos túlélési vetélkedő autósoknak évek óta. Kéne egy kamera a várkerületre is és mehetne egy-az egyben bármilyen viccműsorba..”
 • 16. brumi2 2008. augusztus 07. 16:15
  „Marha jó, most már a busz sem áll meg a Várkerületen!Legközelebbi megálló Erzsébet utca, de a buszmegálló helyén sorban parkolnak az autók!! Nevetséges!”
 • 15. DÖMPERES 2008. augusztus 06. 23:37
  „Bocsánat : nézte”
 • 14. DÖMPERES 2008. augusztus 06. 23:36
  „Majd akkor lesz kész, ha az az egy elszívta a cigit a másik négy meg megvárta és végignézta. 2008. Magyarország. XXI. század... Addíg is türelem! ;-)”
 • 13. egyautós 2008. augusztus 06. 22:49
  „Katasztrófa az egész város jelen pillanatban. Mindenki azt mondja, hogy " de majd ha kész lesz akkor milyen jó lesz..." NA DE MIKOR LESZ KÉSZ??????? emberek... a patak utca, Sopron egyik legforgalmasabb már-már elkerülőútnak is használt utcáját feltúrják és megbénul az egész város. Mert szerintem a fő oka a forgalomnak az a rész. Mi autósok nem tudunk ott felmenni ezért inkább a város felé megyünk, mert a plaza felé szintén k*rva nagy a sor és ettől beáll az egész város.... remélem mihamarabb kész lesz és " de majd ha kész lesz akkor milyen jó lesz.."

  MINDENT BELE JÓ MUNKÁS EMBEREK!!!”
 • 12. defoe 2008. augusztus 06. 22:22
  „Sok baromarcu már most ráhajt a friss aszfaltra, mert nem birja kivárni, hogy 2 percre megállitják a forgalmat!”
 • 11. :-( 2008. augusztus 06. 20:40
  „Biciklisnek egy-két mondatot szánnék:

  Ne járjon a szád, mert nem Te fizetsz annyi súlyadót és nem neked megy a futóműved tönkre a rongyos szar utakon, és nem te nyögöd a részleteket, melynek az áráért megdolgozol! Ugye?

  Mellesleg megjegyzem, én is közlekedem bicajjal is, de nem a járdán, és nem ugrom le a gyalogátkelőhelyre! Sok ostoba bicajos azt hiszi, neki elsőbbsége van a gyalogátkelőhelyen! Téved! Akkor mehet, ha tolja! Sok barom!

  Ha már útépítésnél járunk! "Kedves" ..... Városi Tanács! Jó lenne, ha körforgalmat varázsolnátok a Patak utca teteje-elkerülő-Hudertusztól lejövő kereszteződésbe, vagy minimum egy lámpát! Erre a sokk seggvakaró nem gondol! De a Kossuth utcába kellett a körforgalomnak nevezett ló...!

  Az útépítést egyébként éjjel is jól láthatóan ki kéne világítani!”
 • 10. Öcsi 2008. augusztus 06. 20:05
  „Kedves mindenki!
  Nem a csinálás a baj, hanem a teljes belesz...s.
  Ezeket a munkákat fele idő alatt lehetne megcsinálni!
  Nézzétek meg a Balfi utcát. Február végén kezdték, igérték a március végi határidőt. Azóta mi van? Csak az ellopott kövekről hallani. Dolgozni 3-4 ember dolgozik immel - ámmal.
  Fölháborító!!!!”
 • 9. BsBe 2008. augusztus 06. 19:26
  „Kedves biciklis
  Ugyanezen utakat Te is használod, én nemcsak az autósoknak jó, ha nem kerülgeted össze-vissza a gödröket, meg a kátyúkat. Mert nem egy életveszélyes biciklis mutatvány tanúja voltam,amikor a kedves kerékpáros meglátta a kátyút, és egyszerűen csak rántott egyet a kormányon, lehetőleg a közvetlenül mögötte haladó autó elé. Mert úgye azzal mind egyetértünk, hogy figyelni a kerékpárosokra az autós feladata.”
 • 8. biciklis 2008. augusztus 06. 18:12
  „Nekem ilyenkor az tetszika legjobban, hogy azok dudálnak leginkább, akik csak pár száz méter megtétele miatt ültek kocsiba ahelyett, hogy gyalog vagy kerékpárral közlekedtek volna. Az autósok egyébként jobb ha csöndben maradnak, mert annyi millióból készül csak a Várkerület, amennyit egész évben összesen nem fordítanak kerékpárútra...”
 • 7. DÖMPERES 2008. augusztus 06. 17:19
  „Lassan megy, mert egy cigizik négyen meg nézik!”
 • 6. 1soproni 2008. augusztus 06. 16:46
  „Hát még milyen jó lenne, ha ki is lenne táblázva, hogy mi a helyzet. Ez ember végigmegy a Magyar utcán, és a végén látja, hogy le van "szalagozva" az Ötvös utca. Mindenki ott forgolódik, aztán megpróbálnak behajtani a Pócsi utcába, ami legalább járható, csak lassan...”
 • 5. shari 2008. augusztus 06. 15:57
  „Ha hidegben csinálnák azért zörögnétek. hogy -milyen pancser banda- kihül az aszfalt!
  Abban egyetértek. hogy lehetne gyorsabban!
  Az eredménynek jó lenne ha közösen tudnánk felhőtlenül örülni. Milyen jó /szép/ lenne ha még a Várkerület a Széchenyi tértől diszburkolatot kapna ....”
 • 4. bazsaaa 2008. augusztus 06. 15:53
  „hát tényleg kib@szott világ van a városban!!!”
 • 3. Mittler Szabolcs 2008. augusztus 06. 15:14
  „Krisz, elismerésem. A cikk nagyon jó lett!”
 • 2. stef 2008. augusztus 06. 15:11
  „az van több éve, csak a tempót+a szervezést nézve egyre fogy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 1. mindigatutit 2008. augusztus 06. 15:07
  „türelem!!!!!!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Behajtani tilos a nyitott kapun

Ausztria, Magyarország - A magyar-osztrák határon sok az „érdekesség". Soproni nyaralásom… Tovább olvasom