Kisalföld logö

2019. 05. 24. péntek - Eszter, Eliza Még több cikk.

Oszvald Marika a ménfőcsanaki Bezerédj-kastélyban járt - Fotók

A helyszín csordultig megtelt vendégekkel.
"Oszvald Marika Kossuth- és Jászai Mari-díjas, Érdemes Művész, A Halhatatlanok Társulatának örökös tagja volt a Bezerédj Teadélután vendége, szerdán.

Csordultig megtelt a Ménfőcsanaki Művelődési Ház, Bezerédj-kastély terme az érdeklődőkkel. A Budapesti Operettszínház művészével Ficsór Dávid, a Győr Plusz Média munkatársa beszélgetett.

Oszvald Marika igazi operett-családból származik, édesanyja a népszerű szubrett, Halasi Marika volt, édesapja pedig a legnagyszerűbb bonvivánok egyike, Oszvald Gyula. Már apró gyermekkorától a színház és azon belül is az operett világában élt.
Fotók: Csobay Dániel fotográfus
A Színház- és Filmművészeti Főiskola operett-musical szakán végzett, majd az Operettszínházhoz szerződött, amelynek azóta is oszlopos tagja. Európán kívül fellépett a világ számos nagy színpadán.

Fellépett többek között: Münchenben, az USA-ban, Izraelben, Olaszországban, Franciaországban, Svájcban és Japánban. Boldogan, közvetlenül mesélt családjáról, szerepeiről, utazásairól.

Természetesen a beszélgetés után nem maradt el a népszerű operettsláger, a "Hajmási Péter" sem és a cigánykerekezést is bemutatta a közönségnek" - írta olvasó-tudósítónk, Csobay Dániel.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A szabadságharcra és hőseire emlékeztek Darnózselin - Fotók

A szabadságharcra és hőseire emlékeztek Darnózselin - Fotók
A sportcsarnokban Fazekas Zoltán polgármester köszöntötte a megjelenteket. A Himnusz közös… Tovább olvasom