Kisalföld logö

2019. 07. 17. szerda - Endre, Elek 15°C | 26°C Még több cikk.

Olvasóból Tudósító - A második nyertesünk

Az előző heti, legjobb tudósítónk Kránitz József. Nyereménye egy 10.000 Ft-os könyvutalvány a Kalligráf Könyvesbolt felajánlásából.

Kránitz József, ˝Sopron látképe - Exkluzív képriport a Tűztorony tetejéről˝ című, játékunkra beküldött anyagát az előző hét legjobb tudósításának választottuk.

Sopronban hagyomány a Tűztoronyban zenélni. Kránitz József tagja a város fúvószenekarának, s a Brass Brothers zenekarnak is, gyakorta játszott toronyzenét az építményben. Mint megtudtuk, mindig is érdekelte, milyen lehet a Tűztorony belülről, így nagyon örült a lehetőségnek, hogy részt vehetett bejárásán.


Kránitz József
Kránitz József

˝Sopron, zene, kultúra, építészet˝ - összegezte érdeklődési körét Kránitz József, aki az említett témákkal kapcsolatban már több tudósítást is küldött portálunknak.

Játékunkat jó ötletnek tartja, mert - ahogy mondta -több szem többet lát, s olyan dolgok is eljuthatnak az olvasókhoz, amik esetleg nem kerültek az újságírók látókörébe.

Nyereményét - egy 10.000 Ft-os könyvutalvány a Kalligráf Könyvesbolt felajánlásából - vélhetőleg zenei, művészeti, építészeti témájú könyvekre költi.

Gratulálunk Kránitz Józsefnek! Játékunk tovább folytatódik értékes nyereményekért.

Legyen Ön is Olvasóból Tudósító!

Írjon cikket, küldjön képet, videót a hétköznapokról, különlegességekről, érdekes eseményekről, szokatlan dolgokról és legyen Olvasóból Tudósító! További részletek >>

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Túrkeve 750. évfordulóját ünnepelte

Túrkeve egy kisváros a Tiszántúlon, mely a napokban ünnepelte alapításának 750-dik évfordulóját. Tovább olvasom