Kisalföld logö

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -6°C | 2°C Még több cikk.

Nótadélután Győrszentivánon

Estébe nyúló nótadélutánnal szórakozhatott az a magyarnótát kedvelő népes embertömeg, akik már délután két órakor sietve közelítettek a Győrszentiváni Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ bejáratához, hogy olyan helyet foglaljanak maguknak , ahol jól látják az énekes- előadókat.
Érkeztek Szerecsenyből és Győrszentivánról , valamint egy teljes autóbusz érkezett Bakonyszentlászlóról a rendezvényre . A programot a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ és a Győrszentiváni Cserók Nóta Klub szervezte.

Nem sokkal három órakor vastaps közepette lépett a közönség elé Ifj.Greznár Zoltán és cigányzenekara , akik rövid bevezető muzsikájukkal pezsdítették fel a hangulatot. Ezt követően Sebestyén Tamás , a Győrszentiváni Cserók Nóta Klub vezetője köszöntötte a megjelenteket, majd ünnepélyesen pezsgővel koccintott Krasznai Tamással , a Győri Nemzeti Színház örökös tagjával , nótaénekessel, aki a közelmúltban kapott neves elismerést .A köszöntő után kezdetét vette a műsor , ahol amatőr és profi magyarnóta - énekesek léptek a színpadra. A több mint négy órás nótázás mindenki számára élményekben gazdag feltöltődést jelentett. A műsor végén megköszönték a támogatók közreműködését, többek között kiemelték a Kisalföld szerkesztőségét is , a marketinges tevékenységben nyújtott szerepéért.

Fotók: Gulyás Attila (tudósító)

Olvasóink írták

  • 2. véleményformáló 2010. március 24. 19:13
    „Igazmondó, ha igazmondónak írod a regisztrált neved, akkor legalább akkor mondjál véleményt olyanról biztosan , amiről tudod is , hogy az. A fotókat innen gúnyolni lehet , jobbat készíts és utána majd véleményt formálhatsz konkrétumokkal. Addig meg a tartalommal és a tájékoztatással foglalkozz , a technikai részét hagyjad arra , aki készíti.
    Szerintem meg nagyon is jó képek , igaz a fakultság gondolom a rossz fényviszonyoknak köszönhetőek , de akkor sem szleng, azaz ultragáz. Mégegysezr csalk akkor bírálj másokat ha jobbat tudsz felmutatni.”
  • 1. igazmondó 2010. március 23. 07:23
    „Mobiltelefonos képek... ultragáz”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Koszorúzási ünnepség Dunaszerdahelyen - képekkel

"Mellékelten küldök néhány képet a koszorúzási ünnepségről Dunaszerdahelyről" - írta Tudósítónk,… Tovább olvasom