Kisalföld logö

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Leégett egy ház Győr-Sáráson - fotók

A tűzesetnél senki nem sérült meg - közölte a katasztrófavédelem.
A katasztrófavédelem legfrissebb tájékoztatása szerint egy ház égett le

Leégett egy körülbelül harminc négyzetméteres hétvégi ház Győrben, a Csillagfürt utcában. A két szomszédos épület a hőtől károsodott. A tüzet a győri hivatásos tűzoltók és a pannonhalmi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói oltották el a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett. A tűzesetnél senki nem sérült meg - közölte a katasztrófavédelem

10.20 - Eloltották a háztűz lángjait Győrben

Leégett két körülbelül harminc négyzetméteres hétvégi ház Győrben, a Csillagfürt utcában. A lángok egy harmadik épületre is átterjedtek, de a győri hivatásos tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően a tűz csak a tetőszerkezetet érintette. Az esetnél a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a pannonhalmi katasztrófavédelmi őrs hivatásos egységei is dolgoztak. A rajok jelenleg az utómunkálatokat végzik. Az első hírek szerint senki nem sérült meg.
Tűz Sáráson - Fotó: Béres Márton
9.40 - Egy körülbelül 30 négyzetméteres ház égett le kedden délelőtt Sáráson. A házban két idős ember lakott, egyikük volt otthon, nem sérült meg, elhagyta az épületet - közölte kollégánk a helyszínről. A győri és a pannonhalmi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre.

Előzmények - Tűz ütött ki két, körülbelül harminc négyzetméteres hétvégi házban Győrben, a Csillagfürt utcában. A lángok egy harmadik épület tetőszerkezetére is átterjedtek - közölte a katasztrófavédelem kedden délelőtt.

A győri hivatásos tűzoltók négy vízsugárral megkezdték a tűz oltását.
Olvasónk fotója

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mit jelent ez a közlekedési tábla Győrben? - teszi fel a kérdést olvasónk

Mit jelent ez a közlekedési tábla Győrben? - teszi fel a kérdést olvasónk
"Ez a tábla évek óta ott van. De miért is?" Tovább olvasom