Kisalföld logö

2019. 07. 16. kedd - Valter 14°C | 25°C Még több cikk.

Ikrényi szemét-ügy

Az új hulladékgyűjtési rendszer megalapozottságához és hatékonyságához szeretnék két fotóval ˝hozzászólni˝ - írja tudósítónk.

Ikrény, Gyöngyvirág utca részlete. A harminckét családi ház szinte mindegyike előtt ott áll a szürke kuka, némelyik megpúpozva. Ürítés két hetente, csütörtökön.

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

Ugyanitt kettő darab barna kukát ürít a gyűjtőkocsi hetente, szombaton.

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

Kinek jó ez a többszörösére drágult ˝szolgáltatás˝? - tette fel a kérdést végezetül olvasónk.

Olvasóink írták

 • 5. Alina01 2011. augusztus 29. 15:22
  „Vidéken a barna kuka okafogyott...sokan komposztálnak arra felé. Viszont ha az emberek szelektíven gyűjtenék a szemetet elég lenne az a 2 heti ürítés, csak a sok unintelligens ember a szelektívbe beledobja a háztartási hulladékot. Egy kedves nyugdíjas néni ismerősöm is elégedetten újságolta, hogy ő így oldja meg a dolgot...elkeserítő.”
 • 4. Pikulics 2011. augusztus 27. 16:16
  „Nem Ikrényben lakunk, de a barna kukás napon üres az utca, a szürke kukás napon meg sok ház elött két kuka is áll, csordultig tömve. Hogy-hogy nem szégyelli magát a KomSzol?”
 • 3. Dwatson 2011. augusztus 27. 09:30
  „Rablóbanda!Orbán arról beszélt,hogy befagyasztják a közüzemi számlákat,erre az embere négyszeresére emelte!Faluról eltűntek a háziállatok,aki kertet művel,annak a komposztálás az egyetlen esélye hogy szerves trágyához jusson,ezért nem is használja a barna kukát,viszont lenne a szürkébe való szemete,amit meg kéthetente visznek csak el,de nem érdemes kitenni addig amíg nincs tele,mert a díjon felül ürítésenként is fizetni kell!A Fideszes polgármesterek rántották bele ebbe az őrült rendszerbe az embereket,de csak a családi házas területeken,vajon a magas házakban lakóknál miért nem?Minden tiszteletem azoknak a polgármestereknek akik elenálltak ennek a rendszernek az ilyen módon való bevezetésének,mert vannak ilyenek is.”
 • 2. Pikulics 2011. augusztus 26. 23:43
  „Dantét plagizálva: ki itt a szemétgyüjtést figyeli, hagyjon fel minden reménnyel.”
 • 1. Skip 2011. augusztus 26. 20:11
  „logika nixen csak a pénzbegyűjtés...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Égig érő gaz a győri Kígyó utcában

Győrben a Kígyó utca (Sziget városrész) 21. szám előtti területen már hetek - sőt hónapok - óta… Tovább olvasom