Kisalföld logö

2019. 02. 20. szerda - Aladár, Álmos 2°C | 11°C Még több cikk.

Élet- és balesetveszélyes felüljáró Győrben - fotók

A Fehérvári úton mihamarabb meg kell szüntetni a hibát és a többi korlátot is felülvizsgálni, mert nem mai darabok már.
Minap erre tekertem, mint sokszor életem során és ez a látvány fogadott. Ez már szavakkal nem kifejezhető - kezdte olvasónk. 

Egyszerűen felháborító, hogy ilyen létezik, már volt ezen a helyen ilyen, mire észhez kaptam akkora ideiglenesen javították, de mára kiderült ez nem ideiglenes, legalább nem rövidtávon, de hosszútávon sem.

Egyszerűen felfoghatatlan, hogy ezt így lehet hagyni. Ha valaki ismeri ezt, helyet az tudja, hogy jó pár métert zuhanhat, ha valaki nem vigyázz.
Balesetveszélyes felüljáró Győrben. Fotó: olvasó-tudósító


Ez érvényes a gyalogosokra főként a gyerekekre és idősekre, de kerékpárosokra is. még egy figyelmeztető oszlop sincs kitéve egyik oldal felől sem, az úton lenne, hiba ott már lenne.

A lényeg mihamarabb meg kell szüntetni a hibát és a többi korlátot is felülvizsgálni, mert nem mai darabok már. Az érdekes, hogy mikor a vasút feletti szakasz korlátját felújították akkor ezt nem vizsgálták vagy talán igen, de kicserélni azt már nem tették meg - zárul olvasónk levele.

Az Útkezelő Szervezet arról tájékoztatott, hogy nem a hibájáról, hanem egy szomorúbb esetről van szó, aminek részleteit a keddi Kisalföldben olvashatják. 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az ősz hangulata Győrben - fotók

Az ősz hangulata Győrben - fotók
Tovább olvasom