Kisalföld logö

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -6°C | 2°C Még több cikk.

Beszámoló a családi napról - képekkel

Az AutoVision Magyarország Kft szombaton családi napot szervezett dolgozói részére - sok-sok fotóval!

A reggeli zord időjárás ellenére egy kellemes napot tölthettek együtt a megjelentek. A felnőttek és gyerekek szórakoztatásáról a szervezők változatos programokkal gondoskodtak.

A cég több célt is tűzött ki maga elé a szervezés során. A fő cél egy kötetlen hangulatú rendezvény volt, ahol a munkatársaknak lehetősége nyílik egymás munkaidőn kívüli megismerésére, valamint megmutathatják családtagjaiknak, hogy hol dolgoznak.A másik cél viszont a környezetvédelem fontosságára való figyelmeztetés volt.

A vállalat egész évben kiemelt figyelmet fordít a szelektív hulladékgyűjtésre valamint a környezettudatos termelésre, amiről rendszeres oktatást tart dolgozóinak.A családi napon a munkatársak csapatokat képezve bográcsos ételeket főztek a megjelenteknek, mely ételeket egy független zsűri pontozott különböző ismérvek alapján. A cég munkatársainak feleségei süteménnyel nevezhettek be a versenyre, melyeket utána közösen elfogyasztott a közönség.
A főzőverseny közben ügyességi versenyekben (például pet palack tömörítés, aktivity környezetvédelmi fogalmakkal) és környezetvédelmi tudást igénylő kérdőívek kitöltésével is megmérkőzhettek egymással a cég dolgozói.A gyerekeket légvár, óriás játszószőnyeg, kreatív alkotósarok, fa ügyességi játékok szórakoztatták. Emellett lehetőségük volt benevezni arcfestésre, és délután meglepetésvendégként egy lufihajtogató bohóc is megjelent.

Minden aktivitásért tombolaszelvényt kaptak a csapatok, és a rendezvény végén értékes nyeremények (pl. CD lejátszó, sörcsapoló készülék, barkács készlet) találtak gazdára. A főzőverseny és a tombola fődíja is egy 3-3 fő részére szóló szigetközi sétarepülés volt, melyet az AutoVision egyik partnercége ajánlott fel.

Meghívott vendégként a cég számlavezető bankjának munkatársai válságkezelő tippekkel látták el az érdeklődőket és kedvezményes hitelfelvételi lehetőségről nyújtottak tájékoztatást, egy szerződéses biztosító társaság kollégái pedig a biztosítások fontosságát hangsúlyozták.
A rendezvényről senki sem távozott üres kézzel, valamint a gyerekek egész nap korlátlanul fogyaszthattak a szomszédos rágcsálnivalókat gyártó cég felajánlott termékeit.

Az egész napos jókedv és szórakozás rengeteg fotóval került megörökítésre.

Olvasóink írták

  • 1. tutti 2009. szeptember 13. 08:13
    „Mondhatnánk, hogy ez tök jó ötlet volt.Mármint EZ a nap!
    Volt ugyanis a cégnél olyan családi nap is mikor a kollégák egy része szombat délelőtt túlórázott az üzemben,
    a többiek pedig kint söröztek.A túlórázóktól pedig megkérdezte a főnök, hogy miért nincs itt a családjuk?
    Nagyszerű nem?! Aki akkor ott dolgozott az nem fogja elfelejteni a cégnek ezt a kedvességet soha!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elefántfóka burgonya

A koroncói földeken ilyen 1,5 kg-os "elefántfóka" burgonyák is teremnek - írta tudósítónk. Tovább olvasom