Kisalföld logö

2019. 05. 20. hétfő - Bernát, Felícia Még több cikk.

A mosonmagyaróvári Széchenyi Polgári Kör évet zárt

Az idén 27 éves mosonmagyaróvári Széchenyi Polgári Kör megtartotta beszámoló közgyűlését, melynek a nagy múltú Cselley-ház adott otthont.
Az eseményen részt vett Székely Zoltán a Hansági Múzeum vezetője is, de képviseltette magát a Mosoni Polgári Kör is. Ez alkalomból köszöntötték az újonnan belépőket és egy perces néma felállással emlékeztek elhunyt tagtársaikra. A több, mint száz tagot számláló közösség munkáját Moldoványi Géza elnök értékelte, Marosi Sándor alelnök megnyitója után.

Az elmúlt évben számos sikeres rendezvényt bonyolítottak le, vagy vettek részt rajta. Sikerrel zárult a Széchenyi emlék év az egyesület számára, jó kapcsolatot ápoltak a város diákjaival, rendszeresen részt vettek a Múzeumi Esték rendezvény sorozaton, színházba mentek közösen és többször kirándultak az ország különböző tájaira.
 


Ezután Csapóné Obendorfer Erika tartotta meg a 2016-os év pénzügyi beszámolóját, melyben megemlítette a sikeres pályázatokat is, kiemelve, hogy az egyesület anyagi helyzete jó.

Tormáné Varga Mariann a felügyelő bizottság munkájáról adott áttekintést, mely szerint az egyesület működése nem hagy kívánnivalót maga után. A 2017. év terveiről Moldoványi Géza, az egyesület elnöke számolt be, melyekben szerepelnek az ünnepi koszorúzások a városi rendezvényeken, a különféle programokon, kiállításokon való részvételek és egy többnapos kirándulás  lehetősége is. A beszámolókat a tagság nagy többséggel elfogadta, majd a hozzászólások következtek, javaslatok a jövőre nézve.
Fotók és szöveg: Talpas Balázs (olvasó-tudósító)
Fotók és szöveg: Talpas Balázs (olvasó-tudósító)

Mind anyagilag, mint szervezeti életében eredményes évet tudhat magáénak az egyesület és bíznak abban, hogy az idei év is hasonlóan jó lesz.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Idegenvezetők világnapja Győrben - fotók

Idegenvezetők világnapja Győrben - fotók
Harmadik alkalommal hívták az érdeklődőket városnéző sétára a győri Gyere Győrbe idegenvezető… Tovább olvasom