Kigyulladt egy kombájn, égett a tarló és a gabona Győrben - fotók

A lángok a nádast is elérték nagy területen, mintegy húsz hektáron.

Tudósító

Nyolc vízsugárral, valamint kéziszerszámokkal körülhatárolták a tűzoltók a lángokat Győr külterületén, Somosmajornál, ahol korábban háromhektáros területen kezdett égni a tarló és a lábon álló gabona. A tűz egy kombájnt is érintett, melynek lángjait a győri hivatásos tűzoltók rövid időn belül eloltották, a munkagépet kitárazták.

 

Fotók


A területre Pannonhalmáról, Lébényről, Mosonmagyaróvárról és Csornáról hivatásos, míg Kunszigetről és Győrszemeréről önkéntes egységek érkeztek, hogy a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett dolgozzanak. A lángok a nádast is elérték nagy területen, mintegy húsz hektáron. Az egységek folytatják a munkálatokat.

 

Fotó: Tudósító

A tűz utáni állapot. Fotó: Hollós Antónia

Korábban írtuk


Háromhektáros területen ég a tarló és a lábon álló gabona Győr külterületén, Somosmajornál. A tűz egy kombájnt is érintett. A város hivatásos tűzoltói mellett Pannonhalmáról, Lébényről, Mosonmagyaróvárról és Csornáról is elindultak hivatásos egységek a tűzhöz, valamint a helyszínre tart a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

 


A győri tűzoltók a kombájn tüzét már eloltották, jelenleg három vízsugárral oltják a gabonatűz lángjait, amelyek a nádast is elérték.

Címkék#tudosito_KO
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában