Így áll most a győri Vásárcsarnok ideiglenes piactere - fotók az építkezésről

A Vásárcsarnok szeptember elejéig változatlan helyen üzemel tovább. Azt követően a Vásárcsarnok üzleteinek bérlői, árusai és dolgozói az építkezés idején egy ideiglenes piactéren folytatják munkájukat. Olvasónk augusztusi felvételein utóbbi kialakítását láthatják.

Tudósító

Augusztus 17.

 

Így áll most a győri Vásárcsarnok ideiglenes piactere. Fotók: Koroly JózsefAugusztus 8.

 

Alakul a győri Vásárcsarnok ideiglenes piactere - fotók: Olvasó


Június 30. - Olvasónk újabb fotói

 

Elkezdték a munkákat Győrben a Vásárcsarnoknál II.

Előzmények - Elkezdték a munkákat Győrben a Vásárcsarnoknál - 2 milliárdból újul meg a terület 

A fejlesztés a közeli, nagyobb zöldterületek, vagyis a Malom liget, Ady-domb (az úgynevezett MATÁV játszótér), és a Vásárcsarnok előtti tér megújítását is tartalmazza, ide értve a területek rehabilitációját, a növényzeten túl a köztéri berendezések, a kerti bútorok, az út-és térburkolatok, a locsolóhálózat felújítását. A meglévő zöldterületek mellett a Hermann Ottó utcai Vásárcsarnoknál új zöldövezetet is kialakítanak.

Elkezdték a munkákat Győrben a Vásárcsarnoknál

A beruházás menetéről a közelmúltban a Győr-Szol Zrt. tartott részletes tájékoztatót, amelyen elhangzott, a Vásárcsarnok üzleteinek bérlői, árusai és dolgozói az építkezés idején egy ideiglenes piactéren folytatják munkájukat, ám a csarnok szeptember elejéig változatlan helyen üzemel tovább.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában