Amerikai harckocsik Győrnél - Hadgyakorlatot tartanak Bácsán - videók, fotók

Hajnalban amerikai harckocsik jelentek meg Győrnél. A katonai konvoj a júniustól augusztusig tartó Saber Guardian 2017 nemzetközi gyakorlatsorozatra érkezett.

kisalfold.hu

Kedd - Amerikai katonák gyakorlatoztak Győrben. Fotók: Olvasó


12.58 - Ön is megnézheti a magyar és amerikai katonák járműveit, eszközeit szerdán Győrben!


A Magyar Honvédség Győrben, a Mosoni-Dunán szerdán rendezi a Szentesi Fokos 2017 elnevezésű vízi átkelési hadgyakorlatot. Ezért július 3-5. között fokozott nemzetközi katonai mozgások várhatóak a közutakon a kisalföldi megyeszékhelyen.


A konvojok mozgását katonai rendészjárőr segíti. A hadgyakorlaton a Magyar Honvédség repülői, helikopterei is részt vesznek. A gyakorlat ideje alatt bemutató keretében lehetőséget biztosítanak arra, hogy az érdeklődők közelebbről is megtekinthessék az amerikai és magyar haditechnikai eszközöket és találkozzanak a gyakorlaton résztvevő katonákkal. A bemutató ideje: 2017. július 5., szerda 09.00 - 12.00. Helyszíne: Győr, Külső Bácsai út.


A Magyar Honvédség a megnövekedett gépjárműforgalom és az esetleges zajhatások miatt kéri a lakosság türelmét és megértését.


 

Az amerikai katonák már megérkeztek a kisalföldi megyeszékhelyre. A gyakorlat leglátványosabb részeként szerda délelőtt az egységek átkelnek a Mosoni-Dunán. A kisalfold.hu tudósít a gyakorlatról.10.53 - "Kezdődik a gyakorlat Bácsán" - írta a fotók mellé olvasónk

 

Fotók

 


 

 

 "Katonai gyakorlat Bácsán hétfőn reggel - legalább száz jármű, rengeteg katona"- írta olvasónk


 

Katonai gyakorlat Bácsán - olvasónk fotói


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában