Sorra gyújtogatják a kukákat Győr-Nádorvárosban? - Már egymilliós a kár

Egy olvasónk küldött fotókat a leégett kukákról szerda este. Szeptember 27-én már kaptunk hasonló esetről tudósítást Nádorvárosból.

"Az utóbbi időszakban Győr területén, egyelőre ismeretlen okból több helyen is leégtek a szelektív szigetekre kihelyezett gyűjtőedények. A GYHG Nonprofit Kft. az esetek kapcsán rendőrségi feljelentést tett, a nyomozás folyamatban van. Az edényeket a közszolgáltató két szigeten már pótolta. A Bartók Béla utcai szelektív sziget talapzata is megsérült a hétvégi tűzeset miatt, így ott a kukákat csak ennek kijavítása után lehet visszahelyezni. A három szelektív hulladékgyűjtő szigeten okozott kár összességében meghaladja az egymillió forintot" - írta közleményében a Győr-Szol.


Újabb leégett kukák: a Győr-Nádorvárosi Honvéd szálló melletti szelektív kukák képeit küldöm... - írta szerda este szerkesztőségünknek olvasónk.

Fotó: Olvasó

Fotó: Olvasó

Fotó: Olvasó

Fotó: Olvasó

Szeptember 27-én arról kaptunk tudósítást, hogy a Gárdonyi-iskola mögötti négy darab szelektív hulladékgyűjtő égett le. Azaz szintén Nádorvárosban történt az eset. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában