Így járnak a buszok az Ifjúság körúton Győrben, ahol cserélik a burkolatot - videó, fotók

Korlátozásra kell számítani a Kodály Zoltán és a Tihanyi Árpád út közötti.

Tudósító

Az Ifjúság körút aszfaltozása miatt a Kodály Zoltán út és Tihanyi Árpád út közötti szakaszon szerdán és csütörtökön az alábbi korlátozásokra kell számítani:


-  szerda: a 7,20,41-es autóbuszjáratok nem érintik a Tihanyi Árpád úti szervizúton lévő, nővérszálló melletti megállóhelyet. Az autóbuszok a Tihanyi Árpád útról közvetlenül kanyarodnak be az Ifjúság körútra.


Az Ifjúság körútnak az egykori Ifjúság ABC és a Tihanyi Árpád út közötti szakaszán belül lévő szervizutakra nem lehet behajtani várhatóan 19.00 óráig. A Kodály Zoltán útról személyautókkal nem lehet jobbra kanyarodni az Ifjúság körútra, a forgalmat a Szigethy Attila út felé terelik vissza.


-  csütörtök: szeptember 29-én 9.00 órától 19.00 óráig a 7, 9, 17, 17B, 19, 20, 24, 41, A5 jelzésű autóbuszok az alábbi terelőútvonalon közlekednek.


A 7, 20, 24, 41, A5 jelzésű autóbuszjáratok a Szigethy Attila út felé a Tihanyi Árpád út – Földes Gábor utca – Kodály Zoltán utca terelőútvonalon közlekednek, ezért nem érintik a „Tihanyi Árpád út, Ifjúság körút" és a „Kodály Zoltán utca, gyógyszertár" megállóhelyeket, de megállnak a „Tihanyi Árpád út, kórház" megállóhelyen.


A 17, 17B, 20, 24, 41, A5 jelzésű autóbuszjáratok a Jereváni út illetve a Vasvári Pál utca felé a Kodály Zoltán utca – Földes Gábor utca – Tihanyi Árpád út felé közlekednek, ezért nem érintik a „Kodály Zoltán utca, gyógyszertár" és az „Ifjúság körút, Kodály Zoltán utca" megállóhelyeket, de megállnak a „Földes Gábor utca" és a „Tihanyi Árpád út, kórház" megállóhelyeken.


A 9-es jelzésű autóbuszjáratok az Ifjúság körút – Tihanyi Árpád út – Földes Gábor utca – Kodály Zoltán utca terelőútvonalon közlekednek, ezért nem érintik a „Kodály Zoltán utca, gyógyszertár" megállóhelyet, de megállnak az „Ifjúság körút, Kodály Zoltán utca" és a „Tihanyi Árpád út, kórház" megállóhelyeken.


A 19-es jelzésű autóbuszjáratok a Kodály Zoltán utca – Földes Gábor utca – Tihanyi Árpád út – Ifjúság körút terelőútvonalon közlekednek, ezért nem érintik a „Kodály Zoltán utca, gyógyszertár" megállóhelyet, de megállnak a „Földes Gábor utca" és a „Tihanyi Árpád út, kórház" megállóhelyeken


A 23-as jelzésű autóbuszok változatlan útvonalon közlekednek!



Az Ifjúság körútnak az egykori Ifjúság ABC és a Tihanyi Árpád út közötti szakaszán belül lévő szervizutakra nem lehet behajtani holnap 08.00 órától várhatóan este 20.00 óráig. A Kodály Zoltán út Ifjúság körút felé eső szakaszát holnap reggel 09.00-tól várhatóan este 20.00 óráig lezárják a forgalom elől, az zsákutcaként fog működni.


A fenti terelésekre, korlátozásokra az egybefüggő felület aszfaltozása miatt van szükség, ezért kérjük a lakók, autósok türelmét. Csütörtök 20.00 órától már jelentősebb korlátozást nem tervezünk az Ifjúság körúton. Az aszfaltozát követő napokban az új útburkolati jelek festése jár még kisebb, lokális akadályokkal.



Korábban - "Szerdán kezdődik az aszfaltozás, amely várhatóan több napig fog tartani. A burkolatcsere várhatóan október első napjaira fejeződik be az Ifjúság körúton" - mondta Máthé-Tóth Péter, a Győri Útkezelő Szervezet tájékoztatásért felelős mérnöke.

 

Videó: Cseh Róbert

 

Cserélik a burkolatot az Ifjúság körúton - fotók: Tudósító


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában