Felbontott buszöböl Győrben: október közepéig tart a munka - fotók

"A Tihanyi Árpád úton még nyáron túrták fel a buszöblöt, hetek óta semmi mozgás. Meddig kell várni a probléma megoldására?" - kérdezte Olvasónk tudósítói napunkon.

Tudósító


"Valóban augusztus végén nyitottuk fel a bazaltbeton felületű autóbusz öbölben egy táblányit. Az ÉNYKK munkatársai jelezték: a beton olyan mértékben töredezett, hogy buszok biztonságos közlekedését veszélyezteti. A betonburkolat alatt kórház felé tartó hőtáv-vezeték födémjei szintén sérültek voltak. Az új födémek gyártása most történik.

Tekintettel arra, hogy a bazaltbeton kötése viszonylag hosszabb időt vesz igénybe, október közepe előtt nem tudjuk visszaadni a forgalomnak a buszöblöt. Az utasok megértését kérjük addig" - mondta Máthé-Tóth Péter, a Győri Útkezelő Szervezet tájékoztatásért felelős mérnöke.

A buszöblöt jelenleg nem használhatják a helyi járatok, így összességében kisebb megálló áll a buszok rendelkezésére. Olvasónk szerint a délutáni csúcs idején ez hátráltatja a forgalmat Adyváros egyik közlekedési ütőerén.


Ebben a megállóban október közepéig nem állhatnak meg a helyi buszok - fotók: Tudósító

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában