Nyugdíjas klub évzárója - fotó

A győri NAVNYOSZ adós-vámos nyugdíjas klub ez évben együtt tartotta évzáróját.

Tudósító


Eddig hagyományosan mindegyikük külön tartotta összejöveteleit, de idén a közös ünneplés mellett döntöttek.

Ennek az lehet az oka, hogy egyre több közös programot szerveznek, így barátságok alakulnak a szervezet két egysége között. A helyszín közös döntés alapján a győri Kristály étterem új szárnyára esett, ahol nagyon kellemes környezet fogadott bennünket.

NAVNYOSZ évzáró GyőrbenAz est kezdeteként a vámos Ilike saját versét szavalta el a megjelenteknek, majd már hagyományosan az idősebb adós, vámos kollégák köszöntése kezdődött. A kerek évfordulókról szoktunk megemlékezni így a 60 és 70 évesek kaptak emléklapot, virágot és desszertet, majd egy pohár pezsgővel is köszöntöttük őket.

Ezt követően villám gyorsan felszolgálták vacsoránkat, ami nagyon finom volt és szép látványt nyújtott. Egyik kolléganőnk meglepetéseként vacsora után egy csodás operett est résztvevői lehettünk.

Székely Szilvia és Széles Zoltán csodálatos hangon és tökéletes beleéléssel szórakoztatott bennünket. Nekik köszönhetően „Széles jókedv" lett úrrá a társaságon. Az estnek különleges hangulatot adott, hogy a nézők az előadókkal együtt fújták a dalok refrénjét.

Azt est befejezéseként lehetőség nyílt egy kis táncra is, de sajnos ezt már nem teljes kör élvezte. Az estért köszönet a két szervezőnek Horváth Attila adós és Bárkovics Sándor vámos munkájának, hogy egy tökéletes rendezvénnyel búcsúztathattuk az évet.

A tudósítást Horváthné Szakács Judit köldte be szerkesztőségünkbe.

Címkék#tudosito_KO

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában