Plüssökért harcoltak Kapuváron - A Penny válaszolt

Egy héttel ezelőtt érdeklődtünk a Pennynél a kapuvári plüssharcról. Konkért kérdéseinkre azonban egy szépen írt levelet kaptunk arról, hogy szerezhetünk mi is plüssöt.

Tudósító

Kérdéseink a Penny-hez!

"Tisztelt Penny, pénteken több kapuvári és soproni olvasónk is jelezte, hogy szinte harc volt az üzletekben a plüssökért, volt olyan üzlet, ahol pofon is elcsattant, az emberek tolakodtak, lökdösődtek. Valóban csak így lehetett megoldani a kapuvári üzletben a plüss osztást?

A Penny válasza

"Köszönjük, hogy megtisztelte bizalmával társaságunkat. A Penny Market Kft. elsődleges célkitűzése, hogy vásárlóit barátságos környezetben, folyamatosan megújuló és széleskörű áruválasztékkal kínálja és természetesen, hogy az Önhöz hasonló vásárlóink elégedettek legyenek mind cégünk termékeivel, mind az üzleteinkben történő segítőkész és magas színvonalú kiszolgálással.

Ahogy azt már a Vitatem promóció kezdetekor rögzítettük, a promóció legfeljebb a készlet erejéig érvényes. A Vitateam plüssfigurák sikere túlmutatott minden várakozáson, így elnézését kérjük, amennyiben nem tudjuk Önt kiszolgálni a beváltani vagy a megvásárolni kívánt Vitateam plüssfigurával. Függetlenül attól, hogy a beváltást csak a készlet erejéig áll módunkban biztosítani, kérjük keresse felmerült igényével kapcsolatban az üzletvezetőt, aki felveszi az adatait, és visszahívja Önt, amennyiben kérésének eleget tudunk tenni.

Természetesen Vásárlóink érdeklődése és észrevétele fontos számunkra, ezért minden esetben igyekszünk gyorsan megküldeni válaszunkat - a Vitateam figurákból természetesen érkezik még áruházainkba. A fent leírtak értelmében ezúton kérjük Önt is,hogy legyen kedves felkeresni az Önhöz legközelebb eső áruházunkat, ahol a Vitateam figurák elérhetőségét minden Vásárlónknak igyekszünk biztosítani - amennyiben az Ön által keresett figura nem érhető el, kérjük, forduljon bizalommal az üzlet vezetőjéhez.

Türelmét és megértését előre is köszönjük, az Önnek okozott kellemetlenségért szíves elnézését kérjük. Reméljük, hogy továbbra is megtiszteli a Penny Market Kft.-t bizalmával és amennyiben további kérdése, észrevétele vagy panasza lenne, készséggel állunk rendelkezésére.

Előzmények

Fertődi olvasónk beszámolója

Az utóbbi időben inkább a csornai áruházba mentem, ha útba tudtam ejteni, mert a kapuváriban a plüssvadász hiénák lefárasztottak. Az áruházlánc vásárlásra ösztönző akcióját jópofának tartottam, a  plüss figurák, aranyosak. Vásárlásaim alapján a nyár folyamán nekem is  összejött kettő, amelyet majd a rokonságban levő gyerekeknek elajándékozok.

Kapuváron ami kialakult, egyszerűen borzalmas, néhány tapasztalatot leírnék: szerintem a plüssvadász hiénák egész nap ott ólálkodnak és zaklatják a vásárlókat. Ha több cucc volt a kocsimban, úgy nem tudtam a pénztárig eljutni, hogy legalább ketten-hárman meg ne kérdezzék, hogy gyűjtöm-e a pontokat. Nagy önuralom kellett, hogy ki ne osszam őket: ez is az erőszakos koldulás egy fajtája, nem szégyellik magukat?!

A pénztárnál nem egyszer tapasztaltam, hogy a hiénák, látva, hogy valaki hosszabban pakol a szalagra, egyszerre lecsaptak a vásárlóra a pontokért.  A pénrztárosokat sajnálom, őket érte a legtöbb inzultus az ilyenek részéről.

Egyszer valaki előttem nem kérte a pontokat, erre a sorban hárommal mögöttem levő hiéna odarontott, hogy kérje csak, és adja neki.   Hát így tudnak egy kedves játékból a magukból kivetkőzött kapzsi, mohó hiénák egy rosszízű, mindenkit megbotránkoztató dolgot csinálni.

Feltételezve, hogy tényleg az unokájának viszi az illető, ha ennyi időt fordítana az unokájára: elvinné sétálni, gombát, virágot szedni az erdőben; egy múzeumba, állatkertbe betérne vele, talán többet adna, mint az így kierőszakolt potya-ajándékkal.


Újabb olvasói élámybeszámolók

"Én is elmentem péntek reggel, konkrétan négy zsemléért a kiránduláshoz. Igaz, volt néhány gyűjtőfüzetkém, az ovisaimnak gyűjtöttem.  Egy nagymama a másikkal beszélgetett, immár a pénztársorban, elmondta neki, hogy negyed 7 óta állt a bolt előtt. (7-kor nyit.) Az idősek állandó szlogenje a "mai fiatalokról" nem állta meg a helyét aznap reggel. Engem konkrétan ugyanaz a hölgy, feleakkora, mint én, háromszor lökött félre a polctól. Gátlástalanul, bújkálva, tolakodva...felháborító volt. Akik munkába ndultak volna, reggeliért jöttek be, többen elkéstek. A hiénaszerű viselkedés megdöbbentő volt."

Korábban - Pénteken kezdődött és szeptember 3-ig tart a Panny Market pontbeváltó akciója, amelyért plüssfigurákat adnak.

Ön mit tapasztalt?

Írja le nekünk, vagy küldjön fotót, videót: [email protected]

De Olvasóink szerint a kapuvári üzletben nyitáskor elszabadult a pokol.

A Facebook-on is találtunk néhány hozzászólást. "Péntek reggel, a Penny-ben történt tömegjelenet. Nagymamák nyitás előtt már 1 órával sorba álltak, hogy plüss figurákat tudjanak venni. A nyitáskor az ajtóhoz érkező biztonsági őrt belökték ajtóstul! Pofon csattant, arcot karmoltak, röpködtek a plüssök!"

"Épp ma olvastam hogy valamelyik Pennyben felnőttek kapkodták ki a kisgyerekek kezéből a plüssöket! Esküszöm nem normálisak az emberek! Szégyen ahogy viselkednek és csodálkozunk hogy egyre sz.rabb a világ. Hát ezért mert senki nem törődik a másikkal itt már csak az ÉN létezik, nem a MI."

"Mintha világvége lenne és a kajáért menne a harc."

"Reggel čn is ott voltam, elszomorîtó volt hogy a sok "kedves" nyugdîjas (tisztelet a kivételnek, ami nemigen volt), mint egy megvadult bivalycsorda rontott be az üzletbe a kijárati ajtón, kersztül gázolva a biztonsági őrön!!! Borzalom!!!! Kitépték egymás kezéből a figurákat.... Undorító..."

"Majdnem kidöntötték a boros polcot komplett! Hiába kiabáltam, nem hallotta meg senki! Volt, akinek majdnem kiverték a fogát, és olyan is akadt, aki a másik kosarából lopta ki a figurát, mire az a pénztárhoz ért!"

"Sopronban is mindenki ment a plüssökért de azért ennyire nem volt durva!!!!!!"

"ez egyszerűen katasztrofa. elösször eljöttem, utánna késöbb visszamentem akkor már nyugis volt a helyzet, de kilométeres sor volt, de eszembe nem jutott volna hogy verekedjek érte. sorba se álltam, pedig az én gyerekem is szeretett volna még plüssöt, különben meg azt a gyerekeknek is megkell érteni hogy nem mindent tud megszerezni anyuka. de hogy plüssökért ilyen állat modon viselkednek emberek,nevetséges!!! magukat minősiteték!!!!!!!!!!!!!!!"

Valószínű a fotókon látható plüssökért ment a harc!Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában