Megyei futónők a kései Nőnapon a Városligetben

A 19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán elsősorban budapestiek indultak, de sok futónő érkezett Győr-Moson-Sopron megyéből is, sőt még külföldről is akadtak nevezők. A kései Nőnapon ismét a Városliget adta a díszletet az ország - ki vitatná? - legszebb futóversenyének.

Tudósító

Ilyen is csak egyszer van egy évben: futóverseny kizárólag nőknek! Az idei, a 19. alkalommal sem okozott gondot megszólítani a nőket, akik a tavalyihoz képest kétszer (!) annyian, 7580-an neveztek. Szépséges látványt nyújtott a piros mezbe öltözött, véget nem érő "nő-folyam".

Horváth Ibolya, Győr-Moson-Sopron megye legjobbja a versenyen

Horváth Ibolya, Győr-Moson-Sopron megye legjobbja a versenyen
A versenyen kívüli programok is vonzóak voltak: Katus Attila és Varró Gyula vezényelték a bemelegítéseket. Sokan csak miattuk jelentek meg a városligeti napozóréten.

A Kovács Attila, Katus Attila, Béres Alexandra és Varró Gyula vezényelte - egyenként fél órás -  fitnesz programokon összesen 1200-an vettek részt!

A versenyen a megyéből a legnagyobb sikert a 34 éves győri Horváth Ibolya érte el, aki a 10 km-es távon 12. lett. Ideje: 44 perc 50 mp.

Eredmények:

5 km

1. Szatmári Adrienn - Pécs - 19:38
2. Gelle Annamária - UTE - 20:09
3. Csuta Dorottya - Pusztazámor - 20:12

10 km

1. Perity Gabriella - MAC-NS - 36:45
2. Kis Zsanett - MAC-NS - 38:10
3. Woych Terisa - Budapest- 39:03

Címkék#tudosito_KO

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában