Ne hagyj elveszni!

Mosonmagyaróvárra érkezett a Hulladékból Termék Kiállítás.

tudósító


Kevesen tudják, hogy a szelektív hulladékgyűjtés segítségével értékes energiát,erőforrásokat és nyersanyagokat takaríthatunk meg, a hulladék feldolgozásával keletkező másodnyersanyagokat pedig ismét termékek gyártásához használhatjuk fel. Ezt a folyamatot, az anyagok körforgását hivatott bemutatni a HULLADÉKBÓL TERMÉK KIÁLLÍTÁS, amely száz hazai hulladék feldolgozó és hasznosító vállalat által,kizárólag hulladékokból előállított termékeket mutat be.A Hulladékból Termék Kiállítás 2009.szeptember 16-30.között,naponta 8.00 és 18.00 óra között ingyenesen megtekinthető a Flesch Károly Kulturális Központban (Erkel Ferenc u.14.)A kiállítással a szervezők , az ÖKO-Pack Kht.,a Városi Kollégium,Ökoiskola, Mosonmagyaróvár Önkormányzata, és a Rekultív Kft. célja, hogy népszerűsítsék Mosonmagyaróváron és környékén működő szelektív hulladékgyűjtést,valamint az általa lehetővé váló újrahasznosítást,illetve megismertessék annak folyamatát. A kiállítás már három éve járja az országot,Mosonmagyaróvár a 34.helyszíne a több, mint ötszáz négyzetméteres bemutatónak,amelyen a látogató láthatja és megtapasztalhatja azt,hogyan válnak újra hasznos tárgyakká a mindennapokban elhasznált és kidobott hulladékaink.További információ: www.hulladekboltermek.hu
Tudósító: Simon ZsuzsannaHírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában