A marcalvárosi nyárfa az allergiások ellensége

Győr - Vajon meddig bosszantja az allergiásokat a Marcalváros II. lévő orvosi rendelő (és gyógyszertár) mellett a nyárfa virágzás? Kivágják a fát? - kérdezi olvasónk, Takács György.

tudósító

A győri Marcalváros II. lévő orvosi rendelő (és gyógyszertár) mellett lévő parkoló sarkába egy hatalmas nyárfa ontja virágait évek óta, ezáltal kellemetlen napokat, heteket okoz az erre allergiásoknak.

Az ottlakók többször kérték, vágják ki a fát, de sikertelenül. Ez az egy fa van a két lakótelepen, ami allergiát kiváltó tüneteket okoz.  A fa kivágása csak komoly bürökratikus eljárás pozitív eredménye alapján volna lehetséges.

Kérdezem: Mi a fontosabb? Az emberek egészsége, az orvosi rendelők forgalmának és a gyógyszerfelhasználás növelése? Mi kellene ahhoz, hogy az illetékesek meghozzák a fa kivágására vonatkozó döntésüket?

Ha nem lesz pozitiv döntés a fa kivágásáról, akkor legalább kezdeményezzék az orvosi rendelő és a gyógyszertár eltelepítését a a fa árnyékából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában