Tízforrás Fesztivál

2014.07.18. 14:45

Szombati programáradat a Tízforráson

Szombaton 3 helyszínen, jobbnál-jobb programokkal várja a Tízforrás Fesztivál az érdeklődőket.


A programok sokszínűsége garantálja, hogy mindenki megtalálja az érdeklődési körének leginkább megfelelőt.


Rock és csülök a pajtakocsmában
Időpont: 2014. július 19. (szombat) 18.00 óra
Helyszín: Fertőhomok, Pajtakocsma
Belépőjegy: ingyenes

Szól a ROCK a 60-as évektől a 90-es évekig a DoktoRock Band zenekar két gitárosa (ex Gemini) előadásában. Az együttes repertoárja főként a rockzene klasszikus és magyar – gyöngyszemeiből áll (Pink Floyd, Eagles, Beatrice, Bikini, Edda, Illés, Omega, Skorpió, stb). Az együttes rendszeresen fellép Budapesten és környékén bulikban, bálokon meg bárhol, ahová meghívják.

Horváth László gitárestje

Időpont: 2014. július 19. (szombat) 19.00 óra
Helyszín: Hidegség, Szent András templom
Belépőjegy: 1.200 Ft (elővételben 840 Ft)

Horváth László 1982-ben született Zalaegerszegen. 12 évesen kezdett gitározni. 2008-ban diplomázott a győri Széchenyi István Egyetem Zeneművészeti karán Roth Ede művésztanár osztályában. Művészdiplomáját kitüntetéssel szerezte a grazi Zeneakadémián Prof. Martin Mysliveček irányításával. Tanulmányai során részt vett Katona Péter, David Leisner, Pavel Steidl, Carlo Marchione és Aniello Desiderio mesterkurzusain. Hazai és külföldi gitárversenyek döntőse, díjazottja (2008. Szeged, Országos Egyetemi Gitárverseny – I.díj, 2012. Novi Sad, World Guitar Competition – II. díj). Több alkalommal adott koncertet Ausztriában, Szlovákiában, Romániában, valamint hazai városokban. Jelenleg a szombathelyi Bartók Béla Zenei AMI gitártanára.


Térzene

Időpont: 2014. július 19. (szombat) 19.30 óra
Helyszín: Hegykő, Szabadtéri színpad
Belépőjegy: ingyenes

A Hegykői Tűzoltózenekar ad kellemes nyár esti térzenét, miközben néhány korsó hűsítő sör is lecsúszhat a még emelkedettebb hangulat érdekében…

Címkék#Tízforrás
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!