Kisalföld logö

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra -1°C | 10°C Még több cikk.

Új játék: Ki lesz a tippmester?

Új, a bajnoki szezont átfogó tippjáték kezdődik a Kisalföldben. A játék győztese egy kétszemélyes külföldi utazást nyer.

Új, a bajnoki szezont átfogó tippjáték kezdődik a Kisalföldben. A játék győztese egy kétszemélyes külföldi utazást nyer. A Kisalföld, a Rába Quelle és a Győri ETO FC játéka egyedülálló érdekesség lesz Magyarországon, hiszen a magyar és nemzetközi futball mellett közvetlen régiónk eseményei is szerepelnek majd a szelvényeken. Így a játékban részt vevők labdarúgásban egészen a legalacsonyabb osztályokig tippelhetnek a találkozók végeredményére, de lehet tippelni kézilabda-, kosárlabda-, Forma–1- és számos más sporteseményre is.

A Kisalföldben hetente kétszer, hétfőn és kedden megjelenő tippszelvényen 13, azon a hétvégén rendezendő sportesemény eredményére lehet tippelni.


A plusz egyes kérdés mindig sportos kvízkérdés lesz, melynek megoldását a Kisalföld valamelyik lapszámában biztosan megtalálják. Egy héten így összesen 14 találat érhető el, de a kvízkérdés akkor is érvényes tippnek számít majd, ha a többi 13 esemény közül nem mindegyiket találta el a játékos.

Kizárólag a Kisalföldből kivágott, szabályosan kitöltött (olvashatóan, tintával) és a szerkesztőség címére időben – minden adott hét péntekig – beérkezett szelvények vesznek részt a játékban.

A javítás, az áthúzás, a szelvény bármilyen sokszorosítása érvényteleníti az adott hét tippszelvényét. Egy játékos fordulónként csak egy tippszelvényt küldhet be, ugyanis a tippek a játék végéig összeadódnak.
A legjobb játékosok listáját hetente közli a Kisalföld napilap. A tippjáték győztese az lesz, aki a játék időtartama alatt a legtöbb találatot éri el. Amennyiben többen azonos találatot számlálnak a játék végén, a díjakat sorsolással döntjük el.

Szíve csücske a sport

Kovacsics Imre, a Rába Quelle fürdő igazgatója általában nem játszik szerencsejátékot, de ezúttal kivételt tesz: „Tetszik az ötlet, hogy a játék nemcsak a nagy eseményekre fókuszál, hanem az egész megye sportját felöleli. Éppen ezért – bár nem vagyok nagy szerencsejátékos, mindig is inkább a munkában hittem – úgy döntöttem, hogy nemcsak a játék mellé állok, de magam is rendszeres beküldő leszek. Testnevelő tanárként amúgy is szívem csücske a sport, s az újságokban, tévékben nyomon követem a sportvilág történéseit, így mondhatom, képben vagyok a sportágakkal. Ami még érdekessége lehet a játéknak, hogy a családon belül is lehet vetélkedni, hogy ki a jobb, a szerencsésebb."

Kovacsics Imre az első szelvényt már ki is töltötte: „A Sopron hazai pályán nem engedheti meg magának, hogy pontokat veszítsen. Az ETO az eddig hibátlan ZTE otthonában remélhetőleg legalább egy pontot szerez. A Gyirmót a tavaly még élvonalbeli Pápát otthonában legyőzheti, míg az Integrál-DAC, ha céljait el szeretné érni, nem botolhat újra. A Mosonmagyaróvár is egy pontra jó lehet idegenben, akárcsak a Csorna. Az SVSE-GySEV és a Jánossomorja a hazai közönség előtt, a Kapuvár Sümegen gyűjtheti be a három pontot. Bajcson meglepetést szimatolok, szerintem a Fertőszentmiklós egy döntetlent elérhet. Rábapordányban vendégsikert várok. Nagyon szurkolok Priskin Tamásnak Watfordban, de a Manchester kemény dió lesz az újoncnak. Schumacher pedig biztos dobogós lesz a Török Nagydíjon."

Húsz éve nem tippelt

Klement Tibor, a Győri ETO FC ügyvezető igazgatója nemhogy általában, sohasem tippel sporteseményekre.
„Amióta sportvezetőként dolgozom, nem játszom, mert amikor legalább húsz évvel ezelőtt Pakson kétszer is megtettem saját csapatunk győzelmét, akkor mindkét alkalommal ki is kaptunk. Ezért  úgy döntöttem, hogy inkább nem fogadok, s be is tartottam ezt az elhatározást. Persze tudom, hogy ez a játéknak nem túl jó reklám, úgy- hogy lehet, ezúttal kivételt teszek, s én is kitöltök majd egy szelvényt."
Az ügyvezető jó ötletnek tartja a Tippmestert, véleménye szerint sikeres lesz a játék.

„Örülök a kezdeményezésnek, nem véletlen, hogy az ETO FC egyből melléállt. Természetesen nekünk sem mindegy, mennyit szerepel a nevünk a médiában, de nem ez volt a legfontossabb érv, amiért támogatjuk. Nagyszerű dolognak tartom, hogy a szurkolók ilyen módon is még közelebb kerülnek a sporthoz, csapatokhoz, köztük a Győri ETO FC-hez."

Természetesen a győri gárda mérkőzése is helyet kapott az első szelvényen, a Rába-partiak hétvégén az eddig százszázalékos Zalaegerszeg otthonában lépnek pályára, ennek ellenére biztosak vagyunk benne – ha kitölti –, Klement Tibor kettest ír majd a megfelelő rubrikába.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ki lesz a Tippmester?

Izgalom, verseny, szórakozás és értékes nyeremények. Mindezt együtt kínáljuk azoknak, akik részt vesznek a jövő héten kezdődő és a szezon végéig tartó tippjátékunkon. A Kisalföld, a Rába Quelle és a Győri ETO FC játéka egyedülálló érdekesség lesz Magyarországon, hiszen a magyar és a nemzetközi futball mellett közvetlen régiónk eseményei – kézilabda, kosárlabda – és Forma–1 szerepel a kínálatban. Tovább olvasom