Kisalföld logö

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Ki lesz a tippmester?

A bajnoki szezont átfogó tippjáték kezdődik a Kisalföldben. A résztvevők hetente 13+1 eseményre tippelhetnek.

Az egész bajnoki szezonban játszhat, hetente és a játék végén nyerhet új tippjátékunkkal. A fődíj egy kétszemélyes külföldi utazás. Izgalom, verseny, szórakozás és értékes nyeremények, mindezt együtt kínáljuk azoknak, aki részt vesznek az augusztus végén induló és az őszi szezon végéig tartó tippjátékunkon.

A sport fantasztikus népszerűségét szeretnénk kihasználni, hogy játszani hívjuk lapunk olvasóit. A Kisalföld, a Rába Quelle és a Győri ETO FC játéka egyedülálló érdekesség lesz Magyarországon, hiszen a magyar és nemzetközi futball mellett közvetlen régiónk eseményei is szerepelnek majd a szelvényeken. Így a játékban részt vevők labdarúgásban egészen a legalacsonyabb osztályokig tippelhetnek a találkozók végeredményére, de lehet tippelni kézilabda-, kosárlabda-, Forma–1- és számos más sporteseményre is.

A Kisalföldben hetente kétszer, hétfőn és kedden megjelenő tippszelvényen 13, azon a hétvégén rendezendő sportesemény eredményére lehet tippelni. A 13 plusz egyes kérdés mindig sportos kvízkérdés lesz, melynek megoldását a Kisalföld valamelyik lapszámában biztosan megtalálják. Az első szelvényt jövő heti számunkban közöljük.
Egy héten összesen 14 találat érhető el, de a kvízkérdés akkor is érvényes tippnek számít majd, ha a többi 13 esemény közül nem mindegyiket találta el a játékos.

Kizárólag a Kisalföldből kivágott, szabályosan kitöltött (olvashatóan, tintával) és a szerkesztőség címére időben – minden adott hét péntekig – beérkezett szelvények vesznek részt a játékban. A javítás, az áthúzás, a szelvény bármilyen sokszorosítása érvényteleníti az adott hét tippszelvényét.

Egy játékos fordulónként csak egy tippszelvényt küldhet be, ugyanis a tippek a játék végéig összeadódnak. A legjobb játékosok listáját hetente közli a Kisalföld napilap.

A tippjáték győztese az lesz, aki a játék időtartama alatt a legtöbb találatot éri el. Ezért érdemes folyamatosan játszani, hiszen a részvételek száma növeli a nyerés esélyét is. Amennyiben többen azonos találatot számlálnak a játék végén, a díjakat sorsolással döntjük el.

Palotai: nagyszerű ötlet

Palotai Károly olimpiai bajnok labdarúgó, egykori kiváló győri játékvezető ugyan már régóta nem tippelt sporteseményekre, azonban nekünk megígérte: kitölti és beküldi a most kezdődő játékunk első heti szelvényét.

„ Talán harminc éve, hogy utoljára fogadtam a totón. A feleségem és én is kitöltöttünk egy-egy szelvényt, persze nem nyertünk, így azóta sem játszottunk. Sokan úgy hiszik, ha értenek a sporthoz, fogadni is könnyű, pedig ez nem így van."

Palotai Károly szerint biztos, hogy sikeres lesz a Tippmester.
„ Nagyszerű ötletnek tartom, hogy a régió csapatainak eredményeire is lehet majd tippelni, biztos vagyok benne, hogy népszerű lesz a játék. Természetesen én is kipróbálom a szerencsémet."
Az egykori remek futballbíró több sportágban is járatos.
„ Főleg a nemzetközi sportesemények történéseit figyelem, de azért a hazai eredményekkel is tisztában vagyok, így valószínű, nem leszek gondban, amikor tippelek" – mondta befejezésül Palotai Károly.

Olvasóink írták

  • 1. Németh Kitti 2008. január 26. 10:36
    „A 18 héten 12 találatom lett és csak 10 pontot regisztráltak.Kérem nézzenek utána.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tovább olvasom