Kisalföld logö

2019. 01. 18. péntek - Piroska -1°C | 8°C Még több cikk.

Az unokáé lesz a nyeremény

A Tippmester havi nyertesei közül a harmadik helyezett is átvette nyereményét.

Megyei I. osztályú Rangadóra tippelhetnek olvasóink a játék heti programjában. Nem várt, nagy örömet szerzett játékunk, kedden ugyanis az összes, eddig szelvényt beküldő játékos közül sorsoltunk ki három szerencsés olvasót. A győztes Laposa Zoltánról, aki értékes DVD-írót nyert már olvashattak, tegnap szerkesztőségünkben a harmadik helyezett nyúli Borbély házaspár is átvette nyereményét.

„Hobbink a rejtvényfejtés és minden egyéb szerencsejáték, ráadásul a sport sem áll távol tőlem, hiszen fiatalkoromban magam is rúgtam a labdát – mondta Borbély István. – Ezért nem is volt kérdés, hogy, amikor elkezdődött a Tippmester elkezdtünk játszani."

A nyugdíjas házaspár egy 25.000 Ft értékű Sony MP3-as lejátszót nyert.
„Tudjuk mit nyertünk, az unokánknak van már ilyen, nagyon szép ajándék lesz ez is – vette át a szót Borbély Istvánné.– Természetesen nagyon örülünk az ajándéknak, de higgye el nemcsak emiatt küldjük be a szelvényeket. Több mint négy évtizede vagyunk a Kisalföld előfizetői, mindig nagy izgalommal várjuk azokat a számokat, amelyekben lehet játszani."

Rangadóra hangolva

Szombaton rangadót rendeznek a megyei I. osztályú pontvadászatban, az első Bajcs a második Öttevényt fogadja. Természetesen az összecsapás szerepel a Tippmester heti programjában.

A két együttes hasonló teljesítményt nyújtott idáig, mindkét gárda hatszor nyert és egy döntetlen mellett egyszer szenvedett vereséget. Még a bekapott gólok tekintetében sincs különbség, egyaránt tizenegyszer kapitulált a két csapat védelme. Hárommal viszont többször találtak kapuba a bajcsi játékosok, ezért is vezetik jelenleg ők tabellát.
Edzőjük, Józsa Péter szerint is kiélezett, izgalmas kilencven perc várható.
„Egy rangadót már elveszítettünk az ősszel (a Koroncótól kapott ki a Bajcs – a szerk.), többet nem szeretnénk. Sőt, a döntetlennel sem lennék elégedett, amivel a nevető harmadik Ménfőcsanak járna igazán jól. Ahogy az előző fordulóban is bebizonyosodott, nincs lefutott meccs  a bajnokságban. Ezúttal is valószínű a pillanatnyi forma dönthet, de én mindenképp egyest raknék a Tippmesterben erre a találkozóra. Nem is lennék jó edző, ha más eredményre tippelnék."

Nagyszerűen kezdte a szezont a megerősített Öttevény gárdája. Sokan vélik úgy, hogy a Siska Attila által irányított csapat az osztály egyik bajnokesélyes együttese. A rangadó kimeneteléről így vélekedett az edző:

„Mivel mindkét gárda rendkívül jó formában van, én háromesélyesnek ítélem a találkozót. Tudjuk, hogy jó játékosokból áll a Bajcs, tiszteljük is a tavalyi bajnokcsapatot. A legjobb összeállításban léphetünk pályára, ezért bízom benne, hogy az az eredmény jön be, amit az öltözőben tippeltek játékosaink, amikor a Tippmester szelvényét töltötték. Természetesen mindenki kettesre vette a találkozót."
Borbélyék állandó játékosaink, ezúttal a szerencse is melléjük állt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szeptemberi szerencsés

Mindössze tíz helyes találat elég volt a győzelemhez Tippmester játékunk 6. fordulójában. Tovább olvasom