Tarkabarka

2012.03.10. 01:01

Idén is lesz Holnemvolt Fesztivál!

A Holnemvolt Magyarország első nemzetközi mesemondó fesztiválja, ami 2012-ben immár másodszorra kerül megrendezésre! Eddig csak a kulisszák mögött zajlott a szervezés, de most itt az ideje, hogy terjedjen a hír!

Az időpont: Április 14-15, szombat-vasárnap

A helyszín: Lágymányosi Ökumenikus Központ, Budapest, Magyar Tudósok körútja 3. (Petőfi híd budai hídfőnél)

A fellépők (dobpergés, dobpergés!):

Magyarország legnépszerűbb mesemondó mestere; valószínűleg őt nem kell bemutatni senkinek. Ha valaki mégsem tudná, ki ő, jöjjön el a fesztiválra, és pótolja be a lemaradást!

Kovács Marianna

Magyar-horvát származású, kétnyelvű mesemondó hölgy, csodás történetekkel. Először a százhalombattai Népmesekonferencián hallottam mesélni, és azóta reméltem, hogy egyszer el tudjuk csábítani a fesztiválra. Sikerült!

Paola Balbi és Roberta Montisci

Egy mesemondó és egy zenész hölgy, egyenesen Olaszországból! Paola a róma városi Raccontamiunastoria mesemondó fesztivál egyik szülőanyja, aki olasz mesékkel, legendákkal és igaz történetekkel járja a világot. Színpadon lenyűgöző jelenség!

A Mesék Lányai - három görög hölgy, akik mítoszokat és legendákat hoznak nekünk!

Magyarországon élő amerikai mesemondó. A tavalyi fesztiválon meglepetés fellépő volt, és mindenki nagyon jól szórakozott; idén meghívtuk, hogy meséljen még!

 

További információkért...

Kövessetek minket Facebookon (és tegyétek ki a kitűzőt is!)

Figyeljétek a Sárkánylovast, a fesztivál vadonatúj blogját!

Látogassátok szorgosan a megújuló honlapot!

A tavalyi fesztivál előadásait megnézhetitek a Holnemvolt YouTube csatornáján.

A blogon és a Facebook oldalon közzé fogunk tenni hosszabb bemutatkozásokat a fellépőkről, a fesztivál pontos programját, videókat tavalyról, és néhány mesét is!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!