Kisalföld logö

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -7°C | -1°C Még több cikk.

Taps Díj gála népszerű filmzenékkel

Egy hét múlva kiderül, hogy a 2013-14-es művészeti évadban kinek tapsolt a legtöbbet a közönség.
Olvasóink szavazatai alapján a legsikeresebb művészeket és produkciókat díjazzuk.

Négy kulturális intézmény – Győri Filharmonikus Zenekar, Győri Balett, Győri Nemzeti Színház, Vaskakas Bábszínház – 19 produkcióját és 21 művészét jelöltünk a TAPS-ra és bíztuk olvasóinkra, hogy válasszák ki a jók közül a legjobbakat. A közönségdíjat harmadszor adjuk át, a tökéletesség csillogó gömbjei jövő héten szombaton találnak gazdára.

A TAPS-díj gálaműsora május 17-én lesz a győri Richter Teremben, ahol a Győri Filharmonikus Zenekar világhírű filmek zenéit szólaltatja meg Hollerung Gábor vezényletével. Felcsendülnek a Star Wars, a Harry Potter, a Titanic, az Indiana Jones és A Karib-tenger kalózai című filmek zenéi. „A legtöbb koncertünket a Star Warsszal kezdjük és A Karib-tenger kalózaival zárjuk, mert mind a kettőnek szimbolikus jelentősége és értéke van. Az utóbbi egy frenetikusan megkomponált zene, remek hangversenydarab és az egyik legjobbnak tartom, de a Csillagok háborúja összességében verhetetlen" – mondta a karmester.

A díjak átadására ismét egy országosan ismert művészt hívtunk el, akinek személye egyelőre még meglepetés. Nem áruljuk el azt sem, hogy ki kapja a Kisalföld Életműdíját, amivel azt a művészt szeretnénk elismerni, aki tehetségével a győri kulturális élet krónikájába írta be örökre a nevét.


Taps Díj Gála - jegyvásárlás:

Az idei gálára a belépőjegyek a Richter Terem jegypénztárában és a Kisalföld-pavilonban kaphatók.
A Kisalföld pavilonban (Győr, Baross út eleje) Hűségkártyával olcsóbban válthatnak belépőjegyet a Kisalföld Hűséges olvasói.
Eredeti ár: 3.000 Ft
Kisalföld Hűségkártyával: 2.600 Ft/db

Gála infói

Díjátadó Gála: 2014. május 17. szombat, 16 óra
Helyszín: Győr, Richter Terem

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy dallam, egy képkocka

Május 17-én a TAPS-gálán Hollerung Gábor diktálja az iramot a Győri Filharmonikus Zenekar számára. Tovább olvasom