Bulvár, celeb

2019.06.18. 09:45

Új énekesnővel folytatja A Dal 2019 felfedezettje - A VOLT-on már vele láthatjuk a zenekart

Nagy változás következett be A Dal 2019 legnagyobb felfedezettje, az Acoustic Planet életében. A versenyben második helyezett zenekar új énekesnővel folytatja tovább a munkát.

Új énekesnővel folytatja tovább az Acoustic Planet, Nagy Brigitta, azaz NÁGI veszi át Zsombok Réka helyét a zenekarban. Az új tag nem teljesen ismeretlen a közönség számára, hiszen a YouTube-on rengetegen követik, és feldolgozásvideói nyolcmillió megtekintés felett járnak.

 

Zsékával sok év után szétválnak az útjaink, mivel zeneileg, a jövőt illetően mások az elképzeléseink. Nágit az interneten fedeztük fel, a YouTube-on sok feldolgozásdala megtalálható, itt láttuk meg. Ő már ismerte a zenekart és egyből igent mondott felkérésünkre. Így a VOLT Fesztiválon már együtt lépünk színpadra, amit izgatottan vár az egész zenekar"

– mondta Kölcsey Szabolcs.

" border="0" class="kepkeret" data-id="2885676" src="/wp-content/uploads/2019/06/6258282_1.jpg?verz=1560836478" style="width:620" title="NÁGI, az Acoustic Planet új énekesnője Fotó: Gabriel Design Studio

" />

NÁGI, az Acoustic Planet új énekesnője Fotó: Gabriel Design Studio

Nagyon örültem, hogy a zenekar engem kért fel énekesnőnek, mivel nagyon tetszik a stílus, amit az Acoustic Planet képvisel. Már el is kezdtük a közös munkát, szerencsére teljesen egy hullámhosszon vagyunk, mintha mindig is együtt zenéltünk volna"

– tette hozzá Nagy Brigitta NÁGI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!