Bulvár, celeb

2019.02.10. 07:45

Szegedről indult turnéra az Omega

Szombat este az újszegedi Sportcsarnokból indult és hét magyarországi, valamint két felvidéki helyszínen lesz látható, hallható az ötvenhét éve működő magyar rockzenekar, az Omega legújabb koncertje.

Munkatársunktól

A Tűzvihar címet viselő turnét a csapat második, Tízezer lépés című albumának egyik nagy slágere után – amelyet Molnár Elefánt György gitáros jegyez – keresztelték el.


Mielőtt majdnem percre pontosan este hétkor elkezdődött volna a koncert, az egyik szervező lépett színpadra és elmondta, délelőtt derült ki, hogy sajnálatos módon a Sportcsarnok tűzvédelmi szabályzata miatt néhány pirotechnikai elemet nélkülöznie kell a szegedi közönségnek.

Szegedről indult turnéra az Omega - Galéria



A zenekar tagjai Az Imigyen szóla Zarathustra (Also sprach Zarathustra) Richard Strauss német zeneszerző op. 30-as szimfonikus költeményének bevezetésére vonultak be a színpadra majd a Babylon című számukkal kezdtek. A lelátók megteltek a küzdőtér felét foglalták el a lelkes rajongók, akik inkább az idősebb korosztály tagjai közül kerültek ki, de voltak olyan fiatalok is, akik kisgyerekkel érkeztek az Omega koncertre.

 

Címkék#koncert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!