Bulvár, celeb

2019.05.16. 21:43

Madonna aláírta a szerződését, így már felléphet az Eurovíziós Dalfesztiválon

A Tel-Avivban tartózkodó énekesnő különleges biztonsági intézkedések mellett próbál a szombati előadásra.

MTI

Madonna aláírta az Eurovíziós Dalfesztiválon való fellépéséről szóló szerződést, így már szerepelhet a fesztivál szombati fináléjának szünetében - számolt be róla csütörtökön The Jerusalem Post.


Madonna fellépését a népszerű műsorban áprilisban jelentették be menedzserei, ám az Eurovíziós Dalfesztivált szervező Európai Műsorszolgáltatók Szövetségének (EBU) egyik vezetője, Jon Ola Sand még a napokban is arról beszélt, hogy az énekesnőnek nincs aláírt szerződése az EBU-val, és amíg ez nem jön létre, addig nem léphet fel a fesztivál színpadán.


Az izraeli média szerint azonban az akadály elhárult, a szerződést aláírták.


A Tel-Avivban tartózkodó Madonna különleges biztonsági intézkedések mellett próbál a szombati előadásra. Az énekesnő 135 fős stábbal érkezett és mintegy 30 tonnányi felszerelést hozott magával a fellépésre. Csapatában van 25 professzionális táncos és 40 háttérénekes, akik műsorában szerepelnek, vele érkezett a műsorának rendezője, koreográfusa és több animátor.


Az Eurovíziós Dalfesztivál fináléjának színpadán Madonna műsorához különleges színpadképet építenek fel 70 lépcsővel és egy felvonóval - írták a helyi híradások.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!