Bulvár, celeb

2019.06.13. 08:54

Koncerteket mondott le Majka

A rapper június 8-án még optimista volt, amikor a Budapest Park színpadán, teltház előtt jelentette be, hogy várhatóan műteni kell.

Szombaton két szám között mondta el a közönségnek, hogy nincs minden rendben vele, lehetséges, hogy hamarosan műteni kell. Arról beszélt, hogy valami gond van a torkáva. Ezt egyébként már a beszédhangján hallani is lehetett a koncerten. Akkor úgy fogalmazott, igyekszik addig kihúzni a műtét időpontját, hogy lehetőleg minden betervezett koncertjét megtarthassa.


Szerda délutánra viszont kiderült, hogy ez nem tartott sokáig:

A hír sajnos igaz, a mai dunaújvárosi és a vasárnapi tatabányai koncert betegség miatt elmarad - kezdte szerda délután az üzentét Majka. Akik követtek, tudjátok, hogy hetek óta hangszál problémákkal küzdök, a tegnap esti lelet alapján, hangszálgyulladás miatt - kifejezetten orvosi kérésre - a hétre egyeztetett valamennyi fellépést lemondtunk

- osztotta meg üzenetben a hírt az énekes.


Üzenetét úgy folytatta, hogy megköszönte a szervezők korrektségét, és bejelentette, hogy június huszadikától folytatódik a turné.

 


Nyitókép forrása: Facebook/Majka

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!