Bulvár, celeb

2016.01.08. 13:13

Együtt lép fel Beyoncé és a Coldplay a Super Bowl félidejében

Beyoncé amerikai énekesnő is csatlakozik a brit Coldplay rockegyütteshez a februári Super Bowl félidejében tartott műsorban.

MTI

A Pepsi csütörtökön erősítette meg a The Associated Press hírügynökségnek, hogy a 34 éves díva is színpadra lép február 7-én a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) döntőjén a Santa Clara-i Leviís stadionban.

A Coldplay decemberben jelentette be, hogy idén ők szolgáltatják a műsort a Super Bowl félidejében. A zenekarnak decemberben jelent meg a hetedik, A Head Full Of Dreams című lemeze. A stúdióalbumon Beyoncé, Noel Gallagher és Merry Clayton is közreműködött.

Beyoncé legutóbb 2013-ban szórakoztatta a közönséget az akkor New Orleansban megrendezett Super Bowl félidejében, amikor a Destiny Childís együttes két másik tagja, Kelly Rowland és Michelle Williams is csatlakozott hozzá a színpadon.

A Super Bowl afféle népünnepély Amerikában, amely milliókat ültet a képernyő elé. Tavaly Katy Perry lépett fel a félidőben, amelyet rekordnak számító 118 millió néző követet figyelemmel a tévén keresztül.

Korábban Bruno Mars, Prince, Madonna, Bruce Springsteen, a U2 és a Rolling Stones is színpadra lépett a Super Bowlon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!