Bulvár, celeb

2017.12.08. 16:48

Dínók, vulkán, apokalipszis: íme a Jurassic World 2 hivatalos előzetese

Még mindig tudnak újat mutatni.

Munkatársunktól

A november végén megjelent ízelítő után a Universal Pictures most kiadta a rengeteg dínós akciójelenettel dúsított Jurassic World: Bukott birodalom hivatalos előzetesét, amelyből az is kiderül, visszatérnek az első rész helyszínéhez, hogy az egykori szórakoztató központnak otthont adó szigetről kimenekítsék az őslényeket, ugyanis éppen kitörni készül a sziget vulkánja.


Az előzetes Claire Dearinggel ([namelink name="Bryce Dallas Howard"]) nyit, aki próbálja meggyőzni a park egykori dolgozóját, Owen Grady-t ([namelink name="Chris Pratt"]), hogy menjen vissza vele a szigetre. A Claire által létrehozott csoport igyekszik megvédeni az őslényeket, a tervük, hogy kimenekítsék őket a szigetről, habár az ötlettel nem mindenki ért egyet: a nagy visszatérő, Dr. Ian Malcolm matematikus ([namelink name="Jeff Goldblum)"] egy bejelentésen azt mondja: "ezek a teremtmények itt voltak előttünk, és ha nem vigyázunk, utánunk is itt lesznek."


A film 2018. június 7-én kerül érkezik a mozikba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!