Bulvár, celeb

2018.11.30. 19:30

A Disney élőszereplős Pinokkiót akar forgatni - Gepetto mester szerepét Tom Hanksre bíznák

A színésszel egyelőre még folynak a tárgyalások, az egyezség az időzítési problémák miatt hiúsulhat meg - a Hollywood Reporter szerint.

Tom Hanks játssza Dzsepettót, a fafaragó mestert a Disney új, élőszereplős Pinokkió feldolgozásában a The Hollywood Reporter szerint.


A kétszeres Oscar-díjas amerikai színésszel egyelőre még folynak a tárgyalások, az egyezség az időzítési problémák miatt hiúsulhat meg - írja a lap.


Tom Hanks mielőtt kifaraghatná Pinokkiót még leforgatja a Mister Rogerst, majd februárban a Bios című sci-fit, így ha minden a tervek szerint halad és a színész nem csúszik meg, akkor májusban valóban csatlakozhat King filmjéhez.

    

A film rendezője Paul King lesz.

    

Az életre kelő fabábu, Pinokkió története Carlo Collodi olasz szerző 1883-ban megjelent írásán alapul. A Disney 1940-ben készített belőle animációs mozifilmet, melynek az elmúlt években a filmstúdió több élőszereplős remake-jét is elkészítette.

    

Szintén a Pinokkióból készít feldolgozást Matteo Garrone olasz filmrendező, abban az alkotásban Roberto Benigni Oscar-díjas olasz színész játssza Dzsepettót. Guillermo del Toro eközben szintén bejelentette, hogy animációs musicalként készít filmet a történetből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!