Kisalföld logö

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra 0°C | 10°C Még több cikk.

X-Faktor: Caramel, Lotfi Begi, Lábas Viki és Puskás Dani segítik a mentorokat

X-Faktor: Caramel, Lotfi Begi, Lábas Viki és Puskás Dani segítik a mentorokatFotó: RTL Klub/Sajtóklub
Szombaton és vasárnap sorsfordító döntéseket kell meghozniuk az X-Faktor mentorainak, amelyben ezúttal segítségük is lesz.
 Tóth Gabinak Lotfi Begi, ByeAlexnek Lábas Viki, Gáspár Lacinak Caramel, míg Puskás Petinek öccse, Dani ad majd tanácsot abban, hogy kiket vigyenek magukkal a mentorok az élő showba.

Caramel, a Fonogram-díjas magyar énekes Gáspár Lacinak segített kiválasztani azt a három, 25 év feletti énekest, aki bekerül majd az 2016-os X-Faktor élő showjába.
"Gáspár Lacit több mint 10 éve ismerem, így nagyon örültem annak, hogy segítségére lehetek az X-Faktorban. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz a döntés, hiszen több mint három kiváló produkciót hallhattunk a mentorházban. Sokáig ültünk Lacival a versenyzők képei felett, mire eldöntöttük, ki lesz az a három énekes, akiket magával visz az élő showba. Nem kizárt, hogy köztüklehet a 2016-os X-Faktor győztese is."

Lotfi Begi, hazánk egyik legsikeresebb zenei producere és DJ-je Tóth Gabinak adott tanácsot abban, hogy a lányok kategóriájában ki jusson tovább.
„Mivel a mentorházban hallottam először énekelni a lányokat, előttem tényleg abszolút tiszta lappal álltak. Éppen emiatt tudtam róluk a mentoruknak, Tóth Gabinak érzelemmentes, kizárólag a tényeken alapuló, racionális véleményt mondani. Szerintem ennek Gabi is örült, hiszen ő a mentorházig egyrészt már többször is hallotta őket énekelni, másrészt pedig óhatatlanul is érzelmi kötődés is alakult ki benne a versenyzők iránt." 

Lábas Viki, a Margaret Island együttes énekesnője ByeAlex mentorsegédjeként a zenekarok kiválasztásánál segített. „Nagyon jól esett, hogy ByeAlex engem kért meg, legyek a mentorsegédje, mert szerintem ugyanazt a vonalat képviseljük: a tiszta, élő zenét szeretnénk minél szélesebbkörben népszerűsíteni. A mentorházban három olyan őszinte és átütő produkció volt, amelytől egyenesen libabőrös lettem. Nálam egyértelmű volt, hogy nekik kéne bejutniuk az élő showba. Biztos vagyok abban, hogy ByeAlex azokat a zenekarokat választotta ki, akik akár később a hazai fesztiválokon fognak lehetőséget kapni, népes közönség előtt."

Puskás Dani, a The Biebers zenekar tagja bátyjának, Puskás Petinek segített kiválasztani azokat a fiúkat, akiket a mentor magával visz majd az élő showba.
„Nagyon izgalmas élmény volt Petinek segédkezni az X-Faktorban. Eleinte szokatlan és furcsa volt maga a helyzet, hiszen nem voltam még hasonló szerepben, de Peti nagyon sokat segített abban, hogy ne érezzem magam kívülállóként és átérezzem a feladatom jelentőségét. Nagyszerű volt az összes versenyzőt meghallgatni ilyen közelségből, volt akinek az előadása őszintén meghatott. Peti előtte nem mondott semmit a srácokról azért, hogy tényleg az első benyomásaimat tudjam majd neki átadni. Úgy gondolom, hogy meg tudtam Petit erősíteni a versenyzőkről alkotott véleményében és egy-egy versenyzőnél elgondolkoztattam. Az X-Faktor ideje alatt nagyjából ugyanúgy működtünk, mint a többiközös munkánkban, habár egyes kérdésekben két egymástól nagyon távol álló vélemény tudunk lenni,könnyedén meg tudjuk beszélni és így gyorsan rá tudunk találni az arany középútra."

De hogy kik jutottak be a 2016-os X-Faktor élő showjába, az kiderül szombaton 20 órától, vasárnap pedig 18.50-től az RTL Klubon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Puskás Peti és Lola népszerűsíti az olvasást

Puskás Peti és Lola népszerűsíti az olvasást
Barátaikkal, sportolással, internetezéssel és számítógépes játékokkal töltik legszívesebben szabadidejüket a 6-15 éves gyerekek. Tovább olvasom