Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

VV5: Eszter ismét párbajozni megy

Három jelet kapott a karrierista lány, így harmadszor is párbajoznia kell.
A Villalakók barátságleveleket küldtek egymásnak. Seherezádé Fecónak küldött üzenetet, amit a Dumagép örömmel fogadott. A beszélgetésnek az lett a vége, hogy mindketten közelebb kerültek egymáshoz. A lány elmondta Fecónak, hogy néha úgy érzi, hogy egyedül van, és ez számára nagyon nehéz, valamint megkérte Fecót, hogy inkább rá, mint Eszterre rakja a jelét, mert fél, hogy Villabéli legjobb barátnőjét is elveszítheti. Eszter, Seherezádé nagy meglepetésére Kingának írt levelet, később leültek és meg is beszélték az eddigi hónapokban felgyűlt problémáikat. Seherezádé ezt rossz néven vette. Vera pedig Attilának írt levelet. Vera úgy érzi, hogy ők ketten egymás tükörképei, ezért lehettek konfliktusaik. Miközben megbeszélték problémáikat, paktumot is kötöttek: Attila és Vera egymásra teszik majd a jelet, de nem viszik ki egymást Párbajra.

Később az életvezetési tanácsadó hölgy is megérkezett a Villába, aki rögtön el is látta a lakókat feladattal. Azt kérdezte, hogy ki, vagy mi befolyásolta a leginkább eddigi életüket a Villalakóknak. Csabi elárulta, hogy édesapjával nagyon sok időt töltött együtt, majd szülei válása után már csak kevesebbet láthatta, majd mikor édesapja bemutatta új élettársát, hirtelen úgy érezte Csaba, hogy ő már nem fontos többé, és ez komolyan befolyásolta személyiségének alakulását. Szerinte ez az a dolog ami miatt nem tud "nyíltan szeretni".

A Villalakók lejátszották az "1 perc és nyersz!" döntőjét. Mindenki remekül szerepelt, Kinga szerint még csapatszellem is kialakult a játékok során, ami a lány szerint addig nem volt jellemző. A második fordulóba mindenki tovább jutott. Itt Eszter búcsúzott, krokodil könnyek között. Később Csaba is Eszter mellé ült, ő is kiesett. Fecó, Kinga, Vera és Attila jutottak tovább de csak Vera, Kinga és Attila teljesítette sikerrel az utolsó feladatot, így ők mehettek külső programra. A Villában maradt lakók sem unatkoztak, kaptak egy hatalmas csúszdát, amin óriásit játszottak.

Ezután a kiválasztás következett. Fecó jelét Eszter kapta, Veráét pedig Attila, míg Attila és Eszter egymásra tették a jelet. Kinga és Seherezádé szintén a egymást jelölték meg. A kihívott kérdését végül Csaba döntötte el azzal, hogy Eszterre tette a jelét, így a karrierista lány kellett, hogy felvegye a zöld kendőt - immár harmadszor.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szépítkezés zöld teával, csokival

Tudta, hogy a Zöld teának nagyon erős karcsúsító ereje van? És a csokoládénak? Tovább olvasom