Kisalföld logö

2019. 02. 16. szombat - Julianna, Lilla -2°C | 9°C Még több cikk.

Visszafogottan, de nem szomorkásan búcsúzik a Danubius stábja

Visszafogott, de a műsoron nem érezhető szomorúsággal dolgozott a rádió utolsó adásnapján a Danubius stábja.

A stúdió utcára néző ablakain át napszálltakor alig tíz érdeklődő követte figyelemmel a búcsú előtti nyolcadik-kilencedik óra eseményeit.

Az üvegfalon tucatnyi kézzel írt búcsúfelirat díszelgett: Danubius - a mi rádiónk, pingálta fel valaki filctollal a rádió szlogenjét, míg más a szöveg közepébe toldotta az "örökké" szót is.

Az MTI helyszínen járó tudósítóját leginkább egy házibuli helyszínére emlékeztette a rádió helyiségeiben elé táruló kép: az egyik asztalon félig kiürített pálinkás- és vodkásüveg állt, kicsit odébb a padlószőnyeg méretes foltja és az összetéveszthetetlen szag jelezte, hogy valaki kilöttyintett egy kis égetett szeszt.

A műsorba belehallgatva annyi tűnhetett fel, hogy gyakran ismétlik az adó mókamestere, Villám Géza korábbi tréfáit, volt azonban olyan műsorvezető, aki műszakja után már a folyosón mondta el kollégáinak: megindultságában nem tudta elmondani az előre megírt pár búcsúmondatot a hallgatóknak. Egymásnak adták a kilincset az újságírók, fotósok, tévéstábok, a a folyosókon pedig néha összeölelkeztek vagy vállon veregették egymást a rádió munkatársai.

A Sláger Rádió korábban elhárította az MTI kérését, hogy egy újságíró a helyszínen követhesse figyelemmel a másik országos kereskedelmi rádió utolsó adásnapján történteket. Csütörtöktől a Sláger frekvenciáján a Neo FM, a Danubiusén a Class FM jelentkezik.

Olvasóink írták

 • 5. Dörgés 2009. november 19. 01:24
  „Bocsi. De a Danubiust szeretem. munka helyemen hallgatam.:-(”
 • 4. fan 2009. november 19. 00:04
  „:´(”
 • 3. Martin007 2009. november 18. 23:48
  „Danubius, az Én rádióm!!!!:´(
  Sajnállak titeket. Szerettünk titeket!”
 • 2. Dörgés 2009. november 18. 23:33
  „Hiányozni fogtok. Minden reggel Veletek keltem és mentem dolgozni. 45-50 perc autóval az út. Sokszor néztek rám hülyén, hogy mit vigyorgok. Netten hallgatni foglak Titeket csak az autóban nem tudlak. Ha valakit érdekel, van egy eladó autórádióm. Sláger rádió veletek vagyok, voltam. :-(”
 • 1. ügyifogyi 2009. november 18. 18:02
  „Sláger Rádió, Danubius - egy darabkája vagytok az életünknek, a tegnapunknak.
  Szeretettel gondolunk rátok - akiket feláldoztak a pénz és érdekek asztalán hitvány kufárok!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Döbbenet! Jackson fia fehéredni kezdett

Éveken át tartotta lázban a világot, vajon miért fehéredik folyamatosan Michael Jackson (†50).… Tovább olvasom