Kisalföld logö

2019. 07. 19. péntek - Emília 18°C | 27°C Még több cikk.

Várkonyi Andrea után munkáját is elveszítheti Bochkor Gábor

Két és fél hónapon belül elhallgathat a Music FM, amely jelenleg a népszerű rádiós munkaadója.
Magán­életi válsága után a munkahelyéért is aggódnia kell Bochkor Gábornak, hiszen azután, hogy különváltak útjaik Várkonyi Andreával, most elhallgathat fő kenyéradója, a Music FM. Az ügyről a Bors érdeklődött a rádiósnál, ám ő nem akart nyilatkozni, a Mus­ic FM program- és vezérigazgatóját Kiss Anikót pedig nem érték el.

Vigaszt nyújthat, hogy az ATV-nél szerencsére számítanak rá. – Elégedettek vagyunk Gábor munkájával, véleményem szerint hosszú ideje a #Bochkor című sorozat a legsikeresebb tévéműsora. Nyilván ezek a sajtóhírek rövid távon nem befolyásolják a döntéseinket Gábor foglalkoztatásával kapcsolatban, de annyit biztosan mondhatok, hogy a jövőben is tervezünk a műsorvezetővel – jelentette ki a Bors megkeresésére a csatorna vezérigazgatója.
 
Fotó: Bors
Fotó: Bors
TÖBBSZÖRÖS SZABÁLYSÉRTÉS

A Music FM csatorna üzemeltetője 2012 februárjában hét évre kötötte meg a szerződést a műsorszolgáltatásról, ami további öt évvel meghosszabbítható, csakhogy a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa úgy döntött: nem járul hozzá a szerződés bővítéséhez.

Az NMHH közleménye szerint ennek az az oka, hogy a Music FM a működése alatt egyrészt több alkalommal is súlyosan vétett a gyermekek védelmére vonatkozó szabályok ellen, másrészt adatszolgáltatási kötelezettségét több ízben megsértette, harmadrészt médiaszolgáltatási díjtartozása is volt kérelme előterjesztésekor.

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lezárták a nyomozást a rendőrök Pásztor Anna zaklatójának ügyében

Lezárták a nyomozást a rendőrök Pásztor Anna zaklatójának ügyében
Az iratot a nyomozók a napokban átadták az illetékes ügyészség részére. Tovább olvasom