Kisalföld logö

2018. 12. 18. kedd - Auguszta -5°C | 5°C Még több cikk.

Üzent Liptai Claudia - kisfia már otthon lábadozik

A Sztárban sztár ítésze bennfentes információk szerint Ausztriában vakációzott a családjával, amikor kisfia, Marci rosszul lett.
A műsorvezető kisfia vasárnap este lett rosszul, azóta úgy tűnik, jobban van, és haza tudták vinni Ausztriából:

"Kedves Mindenki!

Nehéz napok vannak mögöttünk és még bőven a lábadozást éljük, de már itthon ismerős illatok és ismerős állatok között. Bár Marci még nagyon pici, és remélem, nem is fog erre emlékezni, de mindenképp megmutatom neki azt a szeretetcunamit, amit az elmúlt napokban kapott. Külön köszönjük az orvosoknak és a nővérkéknek az odaadást és a szakértelmet. A munkámat pedig természetesen akkor folytatom, ha azt Marci állapota megengedi."


- írta Liptai Claudia.
 


Korábban írtuk:

Néhány nappal ezelőtt még vidáman posztolt a közösségi oldalán Liptai Claudia, aki férjével, Pataki Ádámmal és kétéves kisfiukkal Ausztriába utazott. Claudia egy rövid videót is közzétett a villámvakációról, amit Lutzmannsburgban, egy családbarát hotelben töltöttek – írja a Bors.

Nem sokkal később azonban a felhőtlen szórakozást felváltotta a pánik és a kétségbeesés: a lap értesülése szerint ugyanis a gyerek éjszaka már nem érezte jól magát.

– Ausztriában, a Hotel Sonnenparkban voltak, amikor az éjjeli órákban Marci rosszul lett. Claudia és Ádám sem olyan szülő, aki "túlfélti" a gyerekét, de most mindketten nagyon megijedtek, mert egy ilyen hirtelen állapotváltozás veszélyes lehet. Azonnal bevitték a kisfiút a kórházba, ahol ellátták és bent is tartották – mondta el a Bors informátora.

Hogy Marcit kiengedték-e már a kórházból, arról a lapnak nincs információja, de a család minden bizonnyal megnyugodott, mert a kisfiú jó kezekbe került.
 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megszületett Kasza Tibiék kislánya, Lora Bella

Megszületett Kasza Tibiék kislánya, Lora Bella
Még a kórházból osztotta meg az örömhírt a TWN-nel Kasza Tibi. Tovább olvasom