Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Új szereplő a mobilinternet piacon a Btel

A Vodafone-nal kötött hosszú távú együttműködés alapján a Btel (Business Telecom Távközlési Kft.) saját márkanévvel mobilinternet szolgáltatást indított - közölte a Btel az MTI-vel csütörtökön.

A mobilinternet hálózati kiszolgálását a Vodafone biztosítja a Btel részére.

Takács Krisztián, a Btel ügyvezetője az MTI kérdésére elmondta: a szolgáltatást csütörtökön kezdték meg. A jelenleg 20 ezres ügyfélkörrel rendelkező Btel a kezdetekben ugrásszerű, a későbbiekben egyenletes növekedést vár az új szolgáltatástól - fűzte hozzá.

Az új mobilinternet szolgáltatás szorosan illeszkedik a Btel üzleti koncepciójába: a cél az, hogy a szélessávú internet portfoliójában megtalálható legyen a mobilinternet is.

A 2006-ban magyar magánszemélyek által alapított Business Telecom Távközlési Kft. a szélessávú internettől a telefonon, a tv és a szerver hosting szolgáltatásig nyújt telekommunikációs szolgáltatásokat. Mintegy ezer önkormányzati és intézményei végpontot szolgál ki telefonnal és internettel.

A Btel Kft. az idén 1,2 milliárd forint árbevételt vár a tavalyi 819 millió forint után. A múlt évben az árbevétel 550 millió forinttal haladta meg a 2008. évit. A társaság nyereségesen gazdálkodott, az adózott nyereség 2009-ben megközelítette a 144 millió forintot.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Három tárlat nyílik a szegedi Reök-palotában

Három, a képzőművészet különböző területeit bemutató kiállítás nyílik a szegedi Reök-palotában… Tovább olvasom