Kisalföld logö

2019. 07. 16. kedd - Valter 14°C | 25°C Még több cikk.

Új smink, amely garantálja az elegáns öregedést túl a hatvanon is

Andrea Warshaw-Wernick új kozmetikuma, a Fabulous sorozat speciális kinézetet biztosít, amellyel a hatvan felettiek is újra előtérbe kerülhetnek.
Hivatalos honlapján Andrea Warshaw-Wernick bemutatja a csomagot alkotó szemfestéket, ceruzát, szájfényt, arcpirosítót és szempillafestéket. Wernick - aki látszólag szembeszegült a korral - a termékekkel kapcsolatban elmondta, ezek egyfajta hidat képeznek a természetes és a divatos kozmetikumok között. Betömik azt a rést, amely a kétfajta termék egyidejű megjelenésével keletkezett.

Fabulous sminkkészlet
Fabulous sminkkészlet

A természetes, tompított színű festékek hozzásegítenek minket ahhoz, hogy a megviselt bőrt, az arcon lévő egyenlőtlen elszíneződéseket eltüntessük, elkerülve az élénk, vibráló színeket.

Andrea Warshaw-Wernick
Andrea Warshaw-Wernick.

Amíg a WWD azt mondta, hogy az erőteljes színeket az öregedő bőrnek találták ki, addig a többi kozmetikai cég szerint nem mutatkozik eltérés a szépségápolás terén. Andrea Warshaw-Wernick ravasz lépése azonban elősegítették, hogy hasznot hajtó állásra leljen a szépségiparban, hiszen nem sokan mondanák meg róla, hogy bőven a hatvanas éveit tapossa már. Talán ő lehet a garancia a termékek milyenségére.

A modell Cindy Joseph.
A modell Cindy Joseph.

A honlap a termékek mellett vitaminokat és videókat is kínál, amellyel az idősebbeket próbálja az egészséges életmód felé terelni. Andrea Warshaw-Wernick mellett a hitelességet talán Cindy Joseph bizonyítja a legjobban, akit 10 évvel ezelőtt, ötven évesen fedeztek fel mint modellt. Azóta megtanulta, hogy a szépségipar ezen ága gondoskodik arról, hogy megőrizze fiatalos kinézetét. Joseph első - egyedülálló – szemléletváltása az volt, amikor leállt a hajfestéssel, és utat engedett az eredeti szürke árnyalatnak –azóta nem tekint vissza.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Karácsonyi dalritkaságok: van muzsika a Jingle Bells-en túl is

Unja már a hagyományos karácsonyi dalokat? Titokban falra mászik, ha meghallja a Kiskarácsonyt? Ne szégyellje magát! Inkább hallgassa meg karácsonyi dalritkaságainkat! Tovább olvasom