Kisalföld logö

2019. 02. 22. péntek - Gerzson 1°C | 10°C Még több cikk.

Új főszerkesztő a Világgazdaságnál

Az Axel Springer a médiapiaci folyamatoknak megfelelően a Világgazdaság üzleti napilapot is kiadó Zöld Újság Zrt.-nél is összevonja a kiadóvezetői és főszerkesztői munkaköröket.
A feladatot szeptember 1-től Balasi Tamás eddigi kiadóvezető látja el. Az eddigi főszerkesztő, Kocsi Ilona a továbbiakban főmunkatársként többek között az üzleti kiadványok szerkesztésében működik közre - olvasható a lapot kiadó Zöld Újság Zrt. MTI-hez eljuttatott hétfői közleményében.

Balasi Tamás feladata lesz a print és online kiadás összehangolása, a kiadványok közötti szerkesztőségi és üzleti együtthatások kihasználása.

A közlemény szerint a Világgazdáság ma a legolvasottabb üzleti és gazdasági napilap a hazai sajtópiacon, amely több mint negyven éve hiteles gazdasági információkat, üzleti híreket közvetít döntéshozók részére.

A Világgazdaság mellett a Zöld Újság Zrt. gondozásában jelenik meg havonta a Manager Magazin és a Harvard Business Review.

Kocsi Ilonát 2007. februárjában nevezték ki a lap főszerkesztőjének, előtte egy évig főszerkesztő-helyettesként dolgozott a Világgazdaságnál.

A Marketing és Média portál információi szerint a Világgazdaság értékesített példányszáma 2007 második negyedévében 13.430 volt, ez az idei április-júniusi időszakra 10.368-ra csökkent.

Olvasóink írták

  • 1. piteam 2010. augusztus 31. 06:04
    „Nem csodálom, hogy csökken az eladott példányszám, mert Győrben nagyítóval kell keresni az árusoknál, vagy nem árusítanak, vagy a kapott 1 db is elfogyott. De ez több lapra is jellemző. A terjesztőnek nem kell a bevétel ?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hollywoodi filmek is letölthetők lesznek a Youtube-on

A Youtube videomegosztó portálról a jövőben néhány dollárért hollywoodi filmek is letölthetőek… Tovább olvasom