Kisalföld logö

2019. 02. 18. hétfő - Bernadett -2°C | 10°C Még több cikk.

Szilágyi Istvánnak hárommilliót gyűjtött a rockzenekar

Két héttel ezelőtt kérte meg rajongóit az Aurora zenekar, hogy segítsenek a méltatlan helyzetbe került színművészen, Szilágyi Istvánon.
A Keménykalap és Krumpliorr Lópici Gáspárját mindenki ismeri, szereti, ezért is döbbentette meg az embereket, hogy anyagilag és egészségileg is milyen kétségbeejtő helyzetbe került. Legutóbb pont a Bors írta meg, hogy monoklival a szeme alatt vette át a Művészek a művészekért Alapítvány Remember-díját.

Az Aurora zenekar arra kérte a rajongóit, hogy vásároljanak tőlük 5000 forintos pólóikból, hogy a befolyt összeggel segítsék a színészt. A bandának fantasztikus rajongótábora van, hiszen 660 darab pólót rendeltek meg, két hét alatt – idézi a Fülesbagoly blogot a Bors. Ennek összértéke, 3.3 millió forint.

Az 1983-ban alakult győri punkegyüttes, Nincs térerő című dalában szerepelt Szilágyi István, innen a barátság a zenészekkel és az ismeretség a rajongókkal.

A zenészek úgy tervezik, hogy április 28-án Budapesten, a Prága Sörházban egy rendhagyó Auróra akusztikus koncert keretein belül adják át az adományról szóló szerződést a színművész részére. Remélik, lesz olyan jó egészségi állapotban, hogy meg tudjon jelenni a koncerten.
 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nézze meg, milyen csaj lett Zac Efron!

Nézze meg, milyen csaj lett Zac Efron!
Nőnek öltözött a nők bálványa, Zac Efron. Tovább olvasom