Kisalföld logö

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra 0°C | 10°C Még több cikk.

Sebestyén Balázsék folytatják a Morning Show-t

Már tény, hogy november 19-én elhallgat a Class Fm a népszerű reggeli Morning Show-val együtt. A napokban azonban egy új hír kelt szárnyra.
Hónapok óta folynak a találgatások, hogy mi lesz a népszerű rádiós műsorvezetők sorsa, ha végleg elhallgatnak a Class Fm mikrofonjai. A stáb hónapokkal ezelőtt tudta meg ugyanis, hogy a Médiatanács nem adta meg az üzemeltetőnek a műsorsugárzási lehetőséget - idézi fel a Bors.

A napokban azonban egy új hír kelt szárnyra, miszerint Sebestyén Balázsék műsora mégsem szűnik meg, sőt egyenesen az RTL Klub kamerái elé költözik. A hírek szerint a Morning Show a TV2-n futó reggeli műsorral, a Demcsák Zsuzsa és Pachmann Péter által vezetett Mokkával futna egy időben.

– Ezt a híresztelést nem tudom megerősíteni, hiszen ilyenről nálunk nem volt szó. Nincs tervben, hogy az RTL Klubon folytatódna a Morning Show - mondta a lapnak Kolosi Péter, az RTL Klub vezérigazgató-helyettese.

– Jólesik, hogy ennyien szeretnek bennünket, és mindenki azt találgatja, hogyan tovább. Én is hallok rengeteg piaci pletykát a műsorral kapcsolatban, néha olyanokat is, amelyek azért nagyon távol állnak a valóságtól! Nagy erőkkel dolgozunk azon, hogy folytathassuk – mondta el a Borsnak Sebestyén Balázs, aki ennél többet azonban nem akart elárulni.
 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Korábban is csalta képernyős feleségét a magyar tévés

Korábban is csalta képernyős feleségét a magyar tévés
Napokkal ezelőtt egy pécsi orgia kapcsán írt róla a Bors, most újabb hűtlenségére derült fény. Tovább olvasom