Kisalföld logö

2019. 02. 23. szombat - Alfréd -6°C | 2°C Még több cikk.

Scheidler Balázs az év menedzsere az infokommunikációban

Scheidler Balázs, a BalaBit Kft. ügyvezetője kapta a Gyurós Tibor-díj "Az év menedzsere az infokommunikációban" díjat - közölte az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) az MTI-vel.

Az IVSZ minden évben díjazza a szektorban kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakembereket, szervezeteket és projekteket.

Scheidler Balázs a BalaBit Kft. alapítója és ügyvezető igazgatója - a közlemény szerint - azért érdemelte ki a díjat, mert az 1996-ban alapított BalaBit mára a világ egyik vezető IT-biztonsági szoftverfejlesztő cégévé vált. A BalaBit a régió egyik legdinamikusabban fejlődő technológiai vállalata, 650.000 vállalati felhasználója van.

"Az év IKT projektje" díjat a Microsec Kft. kapta. Ez a cég építette ki a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara elektronikus pénzintézeti megkeresések rendszerét, amelynek köszönhetően a bírósági végrehajtás során a végrehajtó elektronikusan aláírt okiratokban keresheti meg a pénzintézeteket, hogy felkutassa az adós vagyonát.

Innovációs különdíjjal jutalmazott a bíráló bizottság két magyar fejlesztést, amelyek az elmúlt években jelentős nemzetközi sikert értek el. A Prezi flash alapú internetes prezentációkészítő szoftvert 2008-ban hozták létre. A magyar fejlesztők olyan, könnyen kezelhető eszközt alkottak meg, amely lehetővé teszi, hogy egy szinte a végtelenségig alakítható szerkesztőfelületen igazán kreatív bemutatók készüljenek el.

A LandShark Software Kft. fejlesztése a 4D Anatomy Viewer program az egészségügyi oktatás számára készült eszköz. Segítségével műtétek, anatómiai boncolások szimulálhatók a számítógép képernyőjén. A valós emberi szöveteket valósághűen és rendkívüli részletességben bemutató szimulátor alkalmas arra is, hogy a sebészek felfrissítsék anatómiai tudásukat egy-egy komplikált műtét előtt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Véletlenül börtönőréhez kopogtatott be egy szökött rab

Véletlenül éppen egyik börtönőrének otthonába kopogtatott be egy börtönből szökött rab az Egyesült… Tovább olvasom