Kisalföld logö

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -7°C | -1°C Még több cikk.

Rékasi Károly kikerült az intenzív osztályról

A múlt kedden motorbalesetet szenvedett színész állapota stabil, kielégítő és napról napra javul.
A hozzátartozók kérésére tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy sajtóhírekkel ellentétben Rékasi Károly nem a hétvégén, hanem a mai, hétfői (07.06.) napon elhagyhatta a Honvédkórház intenzív osztályát - áll az RTL Klub sajtóközleményében.

Ápolását baleseti sebészeti osztályon folytatják. Rékasi Károly állapota stabil és kielégítő. Természetesen sokat pihen, eszméletén van, saját maga lélegzik, kommunikál a környezetével, napról napra javul az állapota - írják.

Mint ahogy az már ismeretes, Rékasi Károly 2015. június 30-án motorbalesetet szenvedett, amelyből adódó medence-és combcsonttörést megoperálták. A beavatkozás jól sikerült. Bokatörése és fejsérülése javulóban van. Mivel a színész hosszú gyógyulási folyamat előtt áll, és jelenleg nincs olyan állapotban, hogy a sajtó megkeresésének eleget tudjon tenni, így a hozzátartozók továbbra is kérik a sajtó képviselőit és az érdeklődőket, hogy türelmükkel segítsék a gyógyulását! Továbbá köszönik azt a sok segítséget, szeretet és jókívánságot, ami az elmúlt napokban Károly és feléjük irányult, valamint a Honvédkórház dolgozóinak odaadó munkáját!

Amennyiben Károly állapotában további pozitív változás történik, arról a hozzátartozók közleményben tájékoztatást adnak.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az én bűnöm - új sorozat sztárszereposztással a TV2-n

A TV2 délutáni műsorsávjának meghatározó és sikeres műsorai a romantikus sorozatok. Július 6-án Az… Tovább olvasom