Kisalföld logö

2019. 07. 17. szerda - Endre, Elek 14°C | 26°C Még több cikk.

Ráijesztett rajongóira Korda György: rosszul lett a színpadon

Az énekes hétvégenként akár három-négy bulit is bír, ám egy másfél órás koncert közben már szüksége van némi pihenőre.
Megijesztette a rajongóit Korda György. A Borshoz eljutott információk szerint múlt hétvégén a Siófok Plázson rosszul lett a 81 esztendős énekes.

– Úgy tűnt, nehezen viseli a hőséget, pedig isteni műsort adtak Klárikával. Az énekes már koncert közben fáradtnak és dekoncentráltnak tűnt – mesélte a Borsnak az egyik jelenlévő.

A lap megkereste Korda Györgyöt, aki elárulta, hogy megviselte a hirtelen jött meleg. A legendás énekes ráadásul egy sátorszínpadon adott élő koncertet.

– Szakmámból adódóan jól bírjuk a színpadi meleget, hiszen az elmúlt években már hozzászoktam ahhoz, hogy a lámpák miatt elképesztő hőség uralkodik a színpadon. Mostanában igyekeznek minket hűteni a színpadon, ami bizony nekem nem a legjobb. Ettől rosszul érzem magam, mivel hirtelen megcsap a hideg, és ez igen kellemetlen. Ez meg tudja szédíteni az embert, nem beszélve arról, hogy a torkomnak és a hangomnak sem tesz túl jót – panaszolta Korda, aki a koncertje közepén eltűnt a színpadról.

– Egy másfél órás koncert valóban embert próbáló, ezért most elárulok egy igazi titkot: mostanában lemegy fél óra a koncertből és utána én eltűnök pár számra, mert muszáj, hogy kipihenjem magam. Ilyenkor bedobom a csodafegyveremet, Klárikát. Ő egy kislány energikusságával énekel el addig pár dalt, amíg én iszom egy picit, ülök, pihenek. Mikor már jobban érzem ma­gam, visszatérek a színpadra, mintha mi sem történt volna. Az én koromban már rá kell készülni egy-egy hétvégére, a koncertek előtti napon szó szerint semmit sem csinálunk Klárikával – osztotta meg eltűnésének okát a népszerű énekes.

 
Borsonline.hu

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyári móka és tábori kalandok a Disney Channel új sorozatában

Nyári móka és tábori kalandok a Disney Channel új sorozatában
A sorozat a mai generációnak készült, vannak benne "boomerang" effektek, animált emotikonok, és… Tovább olvasom