Kisalföld logö

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Pályázni lehet a TechShow kiállításon való részvételre

Magánszemélyek, kis- és közepes vállalkozások pályázhatnak kreatív innovációs megoldásokkal a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) és a Mobilitás és Multimédia Klaszter együttműködésében megrendezésre kerülő Magyar Innovációs TechShow kiállításon való részvételre - közölte csütörtökön az NFM.
Pályázni 2011. április 8-ig lehet a versenykiírásban foglalt feltételek szerint.

A verseny eredményét várhatóan 2011. április 18-án hozzák nyilvánosságra.

A kiállítás fővédnöke Nyitrai Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért felelős államtitkára.

Az idén harmadik alkalommal rendezik meg 2011. május 17-18. között a TechShow-t, ahol 21 innovációs megoldást fognak egy látványos, installációs térben kiállítani a Millenáris Parkban.

A 21 résztvevőt a Keressük Magyarország Új Neumannjait című verseny keretében választja ki egy független, szakmai zsűri.

A kiállítás kapcsolódik a magyar soros elnökség infokommunikációs vonatkozású programjaihoz, így a kiállításra beválogatottak a hazai és nemzetközi szakmai elit előtt mutathatják be jövőbe mutató megoldásaikat.

A Magyar Innovációs TechShow jelzi azt, hogy Magyarország a nagy hozzáadott értéket képviselő high-tech megoldások fejlesztésében élen járó tehetségekre és vállalkozásokra kiemelt figyelmet fordít - írja közleményében a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Aranyolló - A jövő divattervezői Győrben versengtek

A térség ifjú divattervezői csütörtökön a 13. éve hagyományosan megrendezett Aranyolló modellversenyen mutathatták be tudásuk legjavát Győrben. Tovább olvasom