Kisalföld logö

2018. 12. 18. kedd - Auguszta -5°C | 5°C Még több cikk.

Ősszel újra jön az 1 perc és nyersz az RTL Klubon

A vadonatúj játékokkal jelentkező game show házigazdája a harmadik évadban is Sebestyén Balázs lesz.

Három év kihagyás után visszatér az elmúlt évek legnézettebb és legsikeresebb vetélkedő show műsora az 1 perc és nyersz! Sebestyén Balázs vezetésével. A műsorban továbbra is ügyességi feladatokat kell megoldania a versenyzőknek, melyre csupán egyetlen percük van. A megoldandó játékok nehézségi fokozatának megfelelően a várható nyeremény összege is egyre nagyobb lesz. Aki teljesíti valamennyi játékot, hazaviheti a 10 millió forintos fődíjat.

A műsorban a hétköznapi életben, mindenki otthonában megtalálható eszközökkel játszanak a versenyzők. Vagyis a játékosok olyan hétköznapi játékokkal valósíthatják meg a számukra fontos álmaikat és céljaikat, amiket otthon gyakorolhatnak és bárki ki is próbálhat. Az első évadban csak egyéni, a második évadban már páros versenyzők is megmérkőzhettek a 10 milliós főnyereményért. A harmadik évadban utóbbit viszik tovább a műsorkészítői azzal a kiegészítéssel, hogy tematikus adást is láthatnak majd a nézők.

Az új évadban vadonatúj játékokban kell jól teljesítenie a versenyzőknek, ha egy feladatot megold a játékos, magasabb szintre léphet vagy az újabb játék előtt meg is állhat, ez esetben elviszik az addig összegyűjtött összeget, hiszen ha nem sikerül a feladatukat 60 másodperc alatt teljesíteni, a versenyzők kieshetnek és a játéknak vége. A versenyzők 3 élettel rendelkeznek, tehát ha egy versenyszám nem sikerül elsőre, újra nekifuthatnak. Összesen 10 szint van, ebből 3 szinten garantált a nyeremény. Ha egy garantált szintet teljesít a játékos, akkor azt az összeget már biztosan hazaviheti.
 

 

„A legutóbbi évad óta többször megállítottak az utcán, hogy megkérdezzék, mikor lesz újra képernyőn az 1 perc és nyersz! Most már elmondhatom nekik, hogy hetek kérdése és újra láthatják hétköznaponként. Egyébként nem csak új játékok lesznek, hanem nagyon érdekes, lelkes, mindenre elszánt játékosok, izgalmas történetekkel, sorsfordító célokkal és kalandos életutakkal. Nagyon örülök, hogy folytatódik ez a sikeres game show." – mondta el az 1 perc és nyersz! újraindulása kapcsán Sebestyén Balázs.

A műsorban látható izgalmas játékokat hamarosan mindenki kipróbálhatja az otthonában is, így a versenyzőkmellett a nézők is próbára tehetik magukat, ha ellátogatnak a http://rtl.hu/rtlklub/1percesnyersz oldalra.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Plüssmackót ölel az árva kengurubébi

Cukiságból mára több már nem is kell, ha megnézi ezt a képet. Tovább olvasom