Kisalföld logö

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -6°C | 1°C Még több cikk.

Mit üzennek a csillagok?

KOS (III. 21– IV. 20.)

Ebben az évben komoly vállalkozásba kezd, vagy a munkaköre kívánja meg, hogy erőn felüli teljesítményeket produkáljon. Ha vállalkozik, csak akkor kötelezze el magát, ha nem a saját pénzét kockáztatja, az eszét, a munkabírását feláldozhatja. Pénzzel sajnos könnyen becsaphatják. A pénz nem boldogít, de jó, ha van!

Szerelmi élete fantasztikus lesz. Ez jelentheti akár azt, hogy még nagyobb boldogság vár önre egy meglévő kapcsolatban, akár azt, hogy egy új vonzalom olyan kapcsolattá alakulhat, amilyenre vágyott.
Mi a legfontosabb? Fizikai közérzete.

Hogyan lehet sikeres ? Erősítse kapcsolatát!

Mit ne tegyen? Kerülje a felesleges munkát!


BIKA (IV. 21–V. 20.)

Az új év kezdetén ön is az állása miatt aggódik, emellett a családi gondoktól sem szabadulhat. Előfordulhat, hogy vezetőváltozás történik a munkahelyén, ami önnek okoz sok felesleges nyugtalanságot. Nincs mitől félnie, egyelőre biztos a pozíciója.

Mindenki, aki közelről ismeri önt, boldog lehet, hogy rendbe jött a magánélete. Ne hagyja, hogy bárki kívülálló elrontsa a boldogságát. Egy idősebb rokona mindent megpróbál, hogy távol tartsa önöket egymástól, de nem sikerül neki.

Mi a legfontosabb? Gyerekekkel kapcsolatos érdeklődés.

Hogyan lehet sikeres? Erősítse családi kötelékeit!

Mit ne tegyen? Ne számítson másokra pénzügyekben!


IKREK (V. 21–VI. 21.)

Munkahelyén 2009-ben történnek olyan bonyodalmak, amik veszélyeztetik pozícióját. Ennek ellenére csak akkor változtasson, ha ez mindenképpen elkerülhetetlen. Talán az lenne a leghelyesebb, ha a problémák elől menekülve szabadságra menne.

Randevúzik valakivel, aki nem a megfelelő személy önnek, de vele marad. Ha ezt csak azért teszi, hogy megmutassa másoknak, mennyire vonzó, akkor inkább gondolja át a dolgot még egyszer!

Mi a legfontosabb? Közösségi és otthoni ügyek.

Hogyan lehet sikeres? Oldja meg elintézetlen problémáit!

Mit ne tegyen? Ne vegye túl személyesen a dolgokat!


RÁK (VI. 22–VII. 22.)

2009 első félévében egy pénzzel kapcsolatos veszély megnövekedhet. Ez részben a meggondolatlan üzleti kiadásoknak köszönhető. Egy kicsivel kevesebb a bevétele, mint a kiadása, és gond van a kifizetendő pénzzel.

Tavasszal korábbi gondjainak egy része ismét visszatér. Sokkal halványabban, mégis nyugtalanítja önt. Bőven akad néhány nyugtalan napja. Ezt azonban sokkal inkább a saját szeszélyes hangulatának köszönheti és nem az események váltják ki.

Mi a legfontosabb? Környezetében lévő emberekhez fűződő kapcsolatai.
Hogyan lehet sikeres? Kerülje a buta veszekedéseket!
Mit ne tegyen? Ne ragaszkodjon idejétmúlt ötleteihez!


OROSZLÁN (VII. 23–VIII. 23.)

A gazdasági válság önt sem kíméli. Kénytelen lesz versenyt futni az idővel és az eseményekkel. Keresi és meg is találja azokat a kapcsolatokat, amik előnyére válnak. A szent cél érdekében kénytelen lesz alkalmazkodni és azt tenni, amit elvárnak öntől.

Egy kicsit sem lankad az érdeklődése a kedvese iránt, és nincs nagyobb változás a kapcsolatukban. Ugyanakkor viszont az sem valószínű, hogy ebből házasság legyen a közeljövőben.

Mi a legfontosabb? Üzleti sikerek és ambíció.

Hogyan lehet sikeres? Kérjen pénzügyi tanácsot!

Mit ne tegyen? Ne dőljön be a látszatnak!


SZŰZ (VIII. 24–IX. 22.)

Zűrzavarosan köszönt önre az új esztendő. Erőt és türelmet próbáló időszak vár önre. Először is próbáljon meg uralkodni önmagán, azután pedig a helyzeten. Például egy szerelmi kapcsolatban ne döntsön azonnal a szakítás mellett, csak nagyon indokolt esetben. A hirtelen harag lehet a legrosszabb tanácsadója.

Pénzt befektetni vagy kölcsönadni az év első hónapjaiban több volna meggondolatlanságnál. Ebben az időszakban sajnos nem számíthat sem a családja, sem házastársa megértésére.

Mi a legfontosabb? Erőfeszítés a sikeres munkáért.

Hogyan lehet sikeres? Próbáljon mindenkivel kedvesebb lenni!

Mit ne tegyen? Ne éljen vissza a tekintélyével!


MÉRLEG (IX. 23–X. 22.)

Nem a naptár az oka, hogy az új esztendő első három hónapja lesz a legváltozatosabb, a legmozgalmasabb. Minden azon múlik, hogy a kezdetekben mennyire képes kihasználni a lehetőségeket és elkerülni a tévedéseket. A folytatás egészen jónak ígérkezik. Nagyon sokat megengedhet magának, bár kénytelen lesz a megszokottnál is jobban alkalmazkodni másokhoz.

Meglehetősen nehéz helyzetbe kerül partnere, illetve házastársa. Az ő gondjaiból bőven kijut önnek is. A szakítás esetén sem szabad kétségbeesni. Ebben az évben minden veszteségért kárpótlást nyújt az élet.

Mi a legfontosabb? Szenvedélyes szerelem.

Hogyan lehet sikeres? Fogadja el a változásokat!

Mit ne tegyen? Ne menjen bele egy nemkívánatos kapcsolatba!


SKORPIÓ (X. 23–XI. 22.)

Ebben az évben leginkább pénzére kellene vigyáznia. Ha már kénytelen költeni, legalább alaposan nézze meg, hogy mit vásárol és mennyiért. Akarata ellenére belesodródhat egy olyan ügybe, ami sokkal több kockázattal jár, mint amennyi előnyt ígér. Jó volna, hogyha szokásos óvatosságával fogadná legjobb barátai javaslatait egy közös vállalkozásra.

Nagyon boldog, hogy végre azzal a személlyel él együtt, akit tisztelhet és szerethet is.

Mi a legfontosabb? Életmódja szükséges változtatásai.

Hogyan lehet sikeres? Fogadja el mások felkínált segítségét!

Mit ne tegyen? Ne ragaszkodjon makacsul véleményéhez!


NYILAS (XI. 23–XII. 21.)

Január elején arra gondol, hogy szeretne egy évvel idősebb lenni. A pillanatnyi csődhangulat nem ér ennyit, hogy ítéletet mondjon jó előre a következő tizenkét hónapról. Anyagi helyzete nem irigylésre méltó. Családjában és házasságában is bőven akadnak problémák. Sokkal jobb azonban a helyzete, mint amilyennek látja, mert tehetségén kívül más biztos fedezete is van ahhoz, hogy rendezze a jövőjét. Legjobb, hogyha az év első hónapjában nem hoz semmilyen fontos döntést, nem kezd üzleti vállalkozásba.

Mi a legfontosabb? Karrier.

Hogyan lehet sikeres? Találkozzon befolyásos emberekkel!

Mit ne tegyen? Ne hagyja, hogy mások túl sok idejét elrabolják!


BAK (XII. 22–I. 20.)

Bizonyára belefáradt az elmúlt egy-két év küzdelmeibe. Az új esztendőben végre egy jobb időszak veszi kezdetét. Magára talál, és az élet is kevesebb vizsga elé állítja. Nyugodtan elkezdhet évekre előre tervezni. Az év első felében még akadnak bonyolult helyzetek, le kell zárnia a múlt egyik-másik nyitott kérdését. Ehhez lesz elég ereje, könnyebben és szívesebben néz szembe a kihívásokkal. 2009. második felében már a szerencse is önre mosolyog. A családi béke és karrierje jelenti a legtöbbet.

Mi a legfontosabb? Család.

Hogyan lehet sikeres? Dolgozzon ki egy átfogó tervet!

Mit ne tegyen? Ne ellenkezzen a változásokkal!


VÍZÖNTŐ (I. 21–II. 19.)

Már januárban szinte a sors kegyeltjének érezheti magát. Olyan lelkesen és fizikailag, lelkileg kitűnő állapotban kezdődik ez az év, ami majdnem irigylésre méltó. Ha kedve tartja, akár utazhat is. Győzedelmeskedhet a hivatal, a bürokrácia kellemetlenkedései fölött.

Ha a házasságban akadnak problémái, azokat most sikerül tisztáznia. Megszabadul néhány olyan embertől, akikkel kényszerű kapcsolatban volt. Új szövetségeseket keres és talál, ezek azonban már kedvére valók.

Mi a legfontosabb? Magánügyek.

Hogyan lehet sikeres? Használja ki a lehetőségeit!

Mit ne tegyen? Bánjon óvatosan a pénzzel!


HALAK (II. 20–III. 20.)

Semmit sem szabad halogatnia az új esztendőben. A fontos dolgokat már az év első felében el kellene intéznie vagy meg kellene indítania. Jó fizikai és lelkiállapota ebben az időszakban lehetővé teszi, hogy akár csodákat is műveljen. Semmi sem tart örökké, így érthető, ha az év második felére kifutja lendületét. Akkor talán már nem lesz sem elég kedve, sem elég ereje, hogy olyan könnyen boldoguljon, mint addig.

Mi a legfontosabb? Házasság.

Hogyan lehet sikeres? Megbízható partnert válasszon!

Mit ne tegyen? Ne féltékenykedjen feleslegesen!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Kisalföldből gyomlálták ki 2008-ban

Továbbra is büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt esztendőben is számos újságot csakis a mi lapunkból… Tovább olvasom