Kisalföld logö

2019. 07. 21. vasárnap - Dániel, Daniella 21°C | 33°C Még több cikk.

Méregdrága népviseletben pózolt Köllő Babett - fotók

Méregdrága népviseletben pózolt Köllő Babett - fotók
A színésznő színpompás, kézzel varrott perui ruhában és értékes ékszerekben állt kamera elé.
Köllő Babett színpompás, kézzel varrott perui ruhában és értékes ékszerekben állt kamera elé Az Inkák Aranya kiállításon. A nemesfém csillogása valósággal megbabonázta a színésznőt. Bárhova nézett, aranyat látott.

Nő vagyok, és nem tagadom: imádom az aranyat! Kedvencem a fehérarany, rengeteg gyűrűm, nyakláncom van, azt azonban fontos megjegyezni, hogy számomra nem az érték a fontos. A kedvenc ékszerboltomban néha lefoglalok egy-egy nekem tetsző darabot, hogy amikor eljön valamilyen ünnep, a drága férjemnek ne kelljen a válogatással bajlódnia, egyszerűen bemegy az üzletbe és elhozza, ami a nevemen van. A választásomat nem az befolyásolja, hogy mennyibe kerül az az ékszer, hanem, hogy mennyire érzem közel az egyéniségemhez mondta Köllő Babett, akit a férje szeret meglepni akkor is, ha nincs erre külön alkalom. Az egyik legértékesebb gyűrűje legalább hat millió forintot ér, ruhái között pedig szintén akadnak milliós tételek.
Andrásnak fejlett a szépérzéke, szereti az igényes holmikat, szerintem ebben a perui népviseletben is tetszem majd neki. Érződik, hogy van munka benne, ez adja az igazi értékét. Az Inkák Aranya kiállításon magával ragadt az arany csillogása, lehet, hogy el is megyek abba a bizonyos üzletbe körbenézni  mondta Babett.

A színésznő engedélyt kapott a szervezőktől, hogy az inkák aranykincséből egy-két darabot közelről nézzen meg. Néhány maszk, kegytárgy és ékszer egyenként 150-200 millió forintot ér, erre még a színésznő is elismerően csettintett.
Az Inkák Aranya kiállítás egy letűnt kultúra páratlan kincseit mutatja be több száz négyzetméteren, a belvárosi Komplexben.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Családi idill: friss fotók Vilmos hercegről, Katalin hercegnéről és három gyermekükről

Családi idill: friss fotók Vilmos hercegről, Katalin hercegnéről és három gyermekükről
Imádni való fényképek láttak napvilágot a cambridge-i herceg és hercegné családjáról! Tovább olvasom